fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

Jewelry wishlist voor kerst

jewelry wishlist voor kerst

Oh yes! De december maand breekt bijna aan. De mooiste en meest liefdevolle tijd van het jaar. Wellicht gaat het er dit jaar wat anders uitzien dan anders maar ik ben vastberaden er een fantastische maand van te maken. Laten we juist wat extra lief tegen elkaar zijn! In dit artikel laat ik mijn jewelry wishlist voor kerst zien. Mocht jij nog op zoek zijn naar een mooi cadeau? Dan hoop ik je te kunnen inspireren met dit artikel.

jewelry wishlist voor kerst

Laten we eerlijk zijn, welke vrouw houdt er niet van sieraden? Ik zelf ben er dol op en kan er geen genoeg van krijgen. Mijn familie vind het soms lastig om voor mij een cadeau te bedenken aangezien ik als blogger/instagrammer heel veel krijg opgestuurd. Mijn antwoord hierop is dat ik altijd blij ben met sieraden. En dat is echt niet gelogen. Ik vind het heerlijk om in de ochtend mijn outfit compleet te maken met een bijpassende collectie sieraden.

Laatst kwam ik, via Brandfield, terecht bij sieraden van Swarovski. Ik ken het merk vooral van de prachtige, peperdure beeldjes welke vaak veilig in een vitrinekast staan. Het merk wekte eigenlijk gelijk mijn interesse en ik ontdekte dat het merk echt hele mooie en ook nog eens betaalbare sieraden verkoopt. Mijn oog is gevallen op de Tahlia Giftset waarin je een prachtige ketting en oorstekers treft. De set is goud en de ketting bevat een prachtige, groene steen. Echt een klassieke set die echt perfect dient als cadeau in de decembermaand.

Na het zien van deze giftset kreeg ik hem maar niet uit mijn oog en vandaar dat hij uiteindelijk op mijn wishlist is beland.

OOTD New Silver Jewelery

En dan even iets heel anders, het merk Buddha to Buddha. Dit merk heeft een hele andere style en is echt een stuk stoerder. Het merk verkoopt zilveren sieraden met leren en zwarte accenten. Ik merk dat ik het juist leuk vind om af te wisselen tussen verschillende stylen en de ene keer kies voor klassiek goud en de andere keer voor stoer en zilver. Zelf heb ik al heel erg lang een stoere ring van Buddha to Buddha welke ik graag combineer met mijn andere zilveren en zwarte sieraden van merken zoals Violet Hamden en Ti Sento Milano. Daarnaast heb ik ook bijpassende oorbellen en staat een Buddha to Buddha armband nog op mijn verlanglijstje om de set compleet te maken.

Uiteraard staat er wel meer op mijn verlanglijstje maar dit is het qua sieraden.

Op dit moment zitten we precies tussen Black Friday en Cyber Monday in. Brandfield geeft 20% korting heeft op heel veel topmerken dus dit is de perfecte periode om prachtige items met een mooie korting te scoren!

Heb jij al een verlanglijstje gemaakt voor deze decembermaand? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: