fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Mijn zoektocht naar de perfecte bikini

Mijn zoektocht naar de perfecte bikini

Door alle omstandigheden lijkt de zomer op dit moment nog gigantisch ver weg. Toch heb ik de zomerkriebels, door het verschijnen van het heerlijke zonnetje, al gekregen. Ik ben net terug van mijn trip in Fins Lapland en hier heb ik non-stop skikleding gedragen van Protest. Vandaar dat ik, voor mijn zoektocht naar de perfecte bikini, besloot eerst te kijken op de website van Protest. Heb ik hier mijn perfecte bikini gevonden? Je leest het nu!

Mijn zoektocht naar de perfecte bikini

De lente en zomer staan voor mij altijd gelijk aan heel veel kleur. Waar ik in de herfst en winter vooral grijp naar neutrale, basic kleuren vind ik het juist leuk om in de lente/zomer meer te kiezen voor kleur. Gelukkig vond ik op de website van Protest al gelijk heel wat leuke, kleurrijke bikini’s die perfect matchen met mijn style. Ik heb hieronder drie bikini’s uitgekozen die allemaal, voor mij, een perfecte bikini zijn voor aankomende zomer. Ik ben benieuwd welke van de drie jij het leukst vindt.

Protest Ale 20 Triangel bikini Seashell (Wit) – Prijs 39,99

De eerste bikini is deze roze, tropische bikini. Zeg even eerlijk, deze schreeuwt toch om de zomer! Het is een triangel bikini met een hele mooie fit. Ik vind de print heel erg leuk en daarnaast zijn de bandjes extra versierd met kraaltjes. Het topje heeft uitneembare foamcups welke extra ondersteuning bieden.

Protest Offshore High cut halterbikini True Black (Zwart) – Prijs 49,99

De tweede bikini is deze zwart/wit bikini. Wellicht wat minder fleurig maar toch viel mijn oog, in de categorie halterbikini’s, erop en vond ik hem meteen ontzettend tof. Deze bikini is gewoon net even anders. Het is een halterbikini met een mini-print in zwart/wit. Als je goed kijkt zie je dat ze de print van het broekje hebben omgedraaid met de print van het topje. Oftewel, het topje is wit met zwarte stippen en het broekje is zwart met witte stippen. Erg leuk!

Protest MM Natalie 20 Triangel bikinitop Daisy (Geel)- Prijs 34,99

+

Protest MM Miral 20 Bikinibroekje Grenadine (Roze) – Prijs 29,99

Deze laatste bikini behoort tot de mix and match bikini’s van Protest. Hierbij kun je dus zelf je topje en je broekje samenstellen. Ik vind vooral de print heel erg leuk en het deed me gelijk denken aan de Twister ijsjes. Snap je wat ik bedoel? Haha! Deze bikini is bedrukt met een streep met een kleurrijk patroon. De top heeft verstelbare bandjes aan de achterkant en op de schouders zodat je de perfecte pasvorm kunt realiseren. Hij behoort niet tot de push up bikini’s maar door de lijnen van de print heeft hij optisch wel dit effect. Er zijn dus verschillende tops en broekjes verkrijgbaar in deze print en persoonlijk vind ik de bovenstaande combinatie het leukst.

Kortingscode Protest

Tot slot heb ik nog iets leuks voor jullie: met de code lindseybeljaars10 krijg je 10% korting op je bestelling bij Protest! Deze geldt op het gehele assortiment dus ook de sale en de mannencollectie worden meegerekend. Nog op zoek naar een leuk cadeau? De code is ook geldig op alle heren zwembroeken. De kortingscode is geldig t/m 30 juni 2020. Neem zeker even een kijkje op de website, want ze hebben, naast toffe nieuwe items, ook nog steeds heel veel sale!

Heb je normaal maat S? Dan adviseer ik je bij Protest een bikini te bestellen in maat M. Mijn ervaring is dat de bikini’s vrij krap vallen. 

Keuzestress: welke bikini moet ik kiezen? Nummer 1, 2 of 3? Help me out!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

 1. 28 maart 2020 / 08:06

  De eerste bikini heb ik ook, heel blij mee! 🙂

 2. 27 maart 2020 / 11:55

  Mooie bikini’s! Ik vind nummer twee heel erg tof!

 3. VWillemse
  26 maart 2020 / 15:23

  Ah Protest , leuk merk altijd wel ? Ik was voor nr. 3 gegaan.