fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Fanllory oog- en lipmaskers

Fanllory oog- en lipmaskers

Voor mijn gevoel regent het al minimaal twee weken non-stop. Pff, wat kan het weer mijn humeur beïnvloeden zeg. Met regen en wind ben ik het liefst te vinden op de bank met een dekentje en een heerlijke kop thee. Omdat mijn huid in het najaar wat droger wordt geef ik extra aandacht aan mijn skincare. Daarnaast doe ik wat vaker maskertjes op en in dit artikel ga ik alles vertellen over de Fanllory oog- en lipmaskers. Lees je mee?

Fanllory oog- en lipmaskers

Fanllory oog- en lipmaskers

Het is niet mijn eerste kennismaking met een masker van Fanlorry. Van dit merk heb ik namelijk al vaker maskers gebruikt. Toch kwam ik erachter dat ik nog nooit eerder een review over een masker van Fanllory heb geschreven. Gek eigenlijk! Tijd om dus eerst even wat achtergrondinformatie over het merk te vertellen. Mocht je er nog nooit van hebben gehoord dan is dit vrij logisch. Het is namelijk een relatief nieuw merk. Het is een Nederlands merk dat de maskers vervaardigd in Frankrijk.

Fanllory zegt: “Alle sheetmaskers van Fanllory zijn op basis van bio-cellulose. Bio-cellulose is een geavanceerde technologie voor sheets die door deskundigen wordt beschouwd als de gouden standaard op het gebied van huidverzorging. De bio-cellulose van Fanllory is gemaakt met natuurlijk gefermenteerde kokosmelk en hecht als een tweede huid aan het gezicht.”

Firming & Anti-fatigue Eye Mask

Een oogmasker gebruik ik geregeld. Ik vind persoonlijk dat ik wat snel last heb van een puffy uitstraling onder mijn ogen. De huid onder de ogen is natuurlijk erg dun en teer en daarom kan deze huid wel wat extra liefde gebruiken. Dit masker van Fanllory pakt wallen, droogheid, fijne lijntjes en donkere kringen aan. Het masker is verrijkt met huidversterkende en hydraterende ingrediënten.

Het masker bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De aanwezige Actiflow in het serum, een ingrediënt dat zuivert op basis van gist, stimuleert de doorbloeding en vermindert donkere cirkels rondom de ogen. Het toegevoegde extract van Hamamelis heeft twee fijne eigenschappen. Het trekt de slappe huid weer samen en verzacht, zodat er minder kans is op irritatie of ouderdomsverschijnselen. Fucogel is een natuurlijke vochtinbrenger die diep de huid indringt en een beschermde laag op de huid achterlaat.  

De verpakking was echt wel even een gepiel. Ik kreeg de plastic blauwe laag niet goed tussen de twee oogmakers uit. Uiteindelijk, mede door het tekeningetje op de verpakking, is het uiteindelijk gelukt. Wat mij wel opviel is dat er ontzettend veel serum in de verpakking zat en wat minder op de oogpads zelf. Daarom heb ik eerst een dikke laag aangebracht onder mijn ogen en vervolgens de pads aangebracht. De pads passen perfect en blijven ontzettend goed zitten. Heel fijn!

Intensive treatment Lip Mask

In het najaar hebben mijn lippen het ook altijd zwaar te verduren. Ik heb dan ook altijd een lippenbalsem in mijn tas. Zo nu en dan een lipmasker gebruiken kan zorgen voor een extra boost.

De Lip Mask van Fanllory bestaat voor 97% uit natuurlijke producten. De aanwezige stof Cellactive®-Hydro, is een speciaal appelextract dat de huideigen vochtinbrengende factor stimuleert. Het maakt de huid glad, verwijdert losse velletjes en versterkt de tere huid. De toegevoegde Chlorella Vulgari een natuurlijk extract van groene algen. Deze rijke bron van proteïne bevat essentiële aminozuren en Vitamine B. Het vermindert de ruwe structuur van de huid, met name bij huidveroudering. Als laatste zorgt het “wondermiddel” Hyaluronzuur voor de nodige dosis vocht

Deze verpakking was gelukkig een stuk makkelijker. Je verwijdert het dunne plastic laagje en komt direct bij bij het lipmasker aan. Het serum is een stuk dunner dan bij de oogmaskers en het masker is echt doordrenkt. Ik breng hem dan ook direct aan op mijn lippen. Het masker blijft goed zitten, al blijft het wat ongemakkelijk op de lippen uiteraard.

Conclusie

Ben ik tevreden over deze Fanllory oog- en lipmaskers? Jazeker! Op de foto hierboven zie je op de bovenste rij mijn de situatie ‘voor’ het masker. De middelste rij ’tijdens’ het masker en de onderste rij ‘na’ het masker. Zowel bij mijn ogen als bij mijn lippen zie je duidelijk verschil. Mijn lippen ogen een stuk minder droog en de huid onder mijn ogen is duidelijk rustiger en minder poofy. I like!

Deze Fanllory oog- en lipmaskers kosten € 4,50 per stuk en zijn te koop in de webshop van Fanllory

Delen: