fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD Walk in the Forest

OOTD Walk in the Forest

Had ik zin in de herfst? Nee, zeker niet. Ik ben echt iemand die houd van het voorjaar en van de zomer en ik voel me altijd een beetje somber als het najaar begint. Als ik dan eenmaal aan het idee ben gewend kan ik er toch wel een beetje van genieten. Want, eerlijk is eerlijk, de herfst is echt prachtig. Vorige week heb ik samen met mijn moeder gewandeld door de Loonse en Drunense duinen. Uiteraard zijn er fotootjes gemaakt van mijn outfit. Kijk je mee?

OOTD Walk in the Forest

De Loonse en Drunense Duinen is een prachtig natuurgebied wat voor mij best wel in de buurt is. We komen er dan ook geregeld om lekker te wandelen met onze Mechelse herder Spyke. Ze hebben daar namelijk een ontzettend leuk losloopgebied voor honden en Spyke vindt dat natuurlijk helemaal fantastisch. Nu was ik er een keertje niet met Spyke maar met mijn moeder. Samen reden we er naartoe in mijn auto en hebben we een wandeling, en tussendoor wat outfitfoto’s, gemaakt.

Om te beginnen draag ik hier mijn hele zachte, fluffy zwarte teddyjas van ComeGetFashion. Deze jas is van vorig jaar maar ik zag op de site dat ze inmiddels weer iets vergelijkbaars in de webshop hebben staan. Hieronder draag ik een crèmekleurige blouse van Mango. De camelkleurige rok die ik draag is van Chiquelle. Ik vind deze rok, met het paperbag effect, echt ontzettend mooi voor de herfst. Om de look wat stoerder te dragen heb ik mijn prachtige Shabbies laarzen aangetrokken. Mijn panty is 20 denier en de riem is ook van ComeGetFashion.

Qua sieraden draag ik een combinatie van gouden sieraden van verschillende merken.

OOTD Walk in the Forest

Uiteraard kon ik het ook niet laten om een mooi herfstkiekje te maken.

Details

Dit was hem, mijn OOTD Walk in the Forest! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Deel dit artikel op Pinterest ↓

Delen:

5 Reacties

  1. 31 oktober 2020 / 19:17

    Leuke outfit maar niet echt handig voor een boswandeling.

  2. 29 oktober 2020 / 17:56

    Leuke look! Jas lijkt me nog best warm voor nu, dus een mooie sjaal zou ook leuk zijn! Ga zelf ook op zoek naar zo’n rokje, staat leuk 🙂

  3. 27 oktober 2020 / 18:32

    Wat een leuke outfit! Ik vind het rokje erg mooi, prachtige kleur! 🙂