fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Wij voeren onze dieren CaroCroc

Wij voeren onze dieren CaroCroc

Ik woon samen met mijn vriend, mechelse herder Spyke en kat Sjakie. Mijn vriend en ik zijn echte dierenvrienden en dol op onze viervoeters. Uiteraard worden beiden lekker verwend en is naast lekker veel aandacht ook goed voer uiteraard zeer belangrijk bij de verzorging van dieren. Wij voeren onze dieren CaroCroc en in dit artikel vertel ik je graag waarom.

Wij voeren onze dieren CaroCroc

CaroCroc is een Oer-Hollands bedrijf dat is gevestigd in Veghel. De brokken worden hier gemaakt in de fabriek en tevens is hier ook een onderzoeksafdeling gevestigd. Het is een familiebedrijf dat inmiddels al heel wat jaren bestaat, namelijk sinds 1932. Ze noemen zichzelf ‘Nederlandse brokjesmakers’ en ze staan voor goede kwaliteit voer tegen een eerlijke prijs.

De brokken zijn 100% natuurlijk aangezien ze worden gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

De filosofie van CaroCroc luidt als volgt:

Voeren naar energiebehoefte. De producten kennen ieder een uniek eiwit- en vetgehalte, welke is afgestemd op de energiebehoefte van jouw viervoeter.

Hondenbrokken

Mijn vriend beoefent KNPV sport met onze Mechelse herder Spyke. Het is een jonge hond van 2,5 jaar oud met enorm veel energie. Tijdens de training levert Spyke prestaties waarvoor hij in topconditie moet zijn en hierbij is het voer zeker een belangrijke factor. In verband met de zware inspanning van Spyke hebben wij gekozen voor de CaroCroc Energy Hondenbrokken welke Spyke de juiste hoeveelheid energie geven die hij nodig heeft. De brokken bevatten streng geselecteerde grondstoffen: dierlijke eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen, sporenelementen en granen.

Kattenbrokken

Onze Sjakie is een kat van 3,5 jaar oud. Zodra mijn vriend en ik gingen samenwonen mochten we hem als kitten ophalen bij een boer in de buurt. Hij is een echte lieverd die zijn dag zowel binnen als buiten doorbrengt. Omdat hij nog vrij jong is kan hij zeker actief worden genoemd. Sjakie krijgt van ons de CaroCroc With Chicken. Dit zijn brokjes die speciaal voor volwassen katten zijn en zijn bereid met verse kip. De brok bevat een hoog aandeel gevogelte (36%), is zeer smakelijk en licht verteerbaar. De brokken bevatten prebiotica, dat draagt bij aan gezonde darmen voor jouw viervoeter.

Dit zijn de brokken waarvoor wij hebben gekozen voor onze viervoeters. Uiteraard is het assortiment van CaroCroc nog veel uitgebreider en hebben ze brokken voor iedere leeftijd en iedere energiebehoefte. Via de eenvoudige en snelle brokjeskiezer ontdek je in een paar stappen welke brok het beste past bij jouw viervoeter.

Winactie

Ben jij na het lezen van dit artikel nu net zo enthousiast als ik en wil je graag CaroCroc voor jouw viervoeter(s) proberen? Dan heb je wellicht geluk! Ik mag namelijk iemand blij maken met een ontzettend leuk pakket. Door mee te doen aan deze winactie maak je kans op een CaroCroc kleinverpakking (2 of 3 kg) en de oer-Hollandse CaroCroc voerbak (voor hond of kat)!

  • Wat moet je doen?
    • Volg mij (@lindseybeljaars) en CaroCroc (@carocroc.nl) op instagram
    • Tag een vriend of vriendin in een reactie onder de post
      • Zowel degene die de persoon tagged als degene die getagged is maakt kans op de verpakking + voerbak.

De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 2 november. 

Heb jij huisdieren? Zo ja, hoeveel en wat voor?
Doe je mee met mijn leuke winactie? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: