fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Nieuwe items van Posterlounge

Nieuwe items van Posterlounge

In april 2020 bestelde ik nieuwe posters boven ons bed. Deze heb ik destijds besteld via Posterlounge. De kwaliteit en de service zijn mij zo ontzettend goed bevallen dat ik inmiddels nieuwe items van Posterlounge aan mijn interieur heb toegevoegd. Uiteraard laat ik je deze heel erg graag zien in dit artikel. Kijk je mee? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Nieuwe items van Posterlounge

De herfst is officieel begonnen en daar kwamen bij mij direct de kriebels bij. In plaats van buiten gaan we weer meer binnen leven en zijn de avondjes Netflix op de bank, onder een dekentje en met een kopje thee, flink aan het toenemen. Mij hoor je zeker niet klagen hoor want ik ben dol op deze knusse avondjes. Wel krijg ik dan gelijk de drang om weer alles gezellig te maken met decoratie en kaarsjes. Een klein beetje nieuwigheid in het interieur wordt daarbij niet overgeslagen en vandaar dat ik ontzettend blij ben met de nieuwe items van Posterlounge.

Mijn oog viel als eerste op een prachtige zwart/wit foto van een olifant. Wat een stoere en krachtige foto is dit zeg! Deze foto is gedrukt op acrylglas wat hetzelfde effect heeft als gewoon glas maar veel steviger is. De prints op acryl zijn ongelofelijk scherp en heel intens qua kleuren. Met een stoere zwarte lijst eromheen is dit een echte eyecatcher op de overloop.

Nieuwe items van Posterlounge

Verder zijn we vooral gegaan voor wat natuurlijke prints op hout. Ik vind hout altijd gelijk een warme uitstraling geven en door de natuurlijke prints oogt het toch aangekleed maar toch natuurlijk en rustig. Geen houtprint is hetzelfde aangezien ieder stuk hout anders is gevlamd. Je haalt hiermee dus echt een uniek exemplaar in huis. Hoe gaaf? Een print op hout is al helemaal compleet en heeft zeker geen lijst nodig.

Je hoort het al, ik ben weer helemaal fall & winter ready en ontzettend blij met mijn nieuwe items van Posterlounge.

Kortingscode: Uiteraard heb ik een kortingscode voor jullie geregeld. Met de code LINDSEY15 krijg je 15% korting op het assortiment van Posterlounge m.u.v. cadeaubonnen. De code is geldig t/m 15.10.2020. #happyshopping

Wat vind jij van mijn nieuwe items van Posterlounge?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: