fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Nieuwe posters boven ons bed

Nieuwe posters boven ons bed

In deze gekke tijden van lockdown heb ik ineens zeeën van tijd. Ik merk dat ik extra creatief word en dat ik zin heb om van alles in huis aan te passen. Boven ons bed hebben wij een witte schilderijenlijst hangen en de schilderijen die hierop stonden waren al een tijdje hetzelfde. Dat kon wel even een opfrisbeurt gebruiken. Tijd voor een nieuwe look in de slaapkamer! Wij hebben nieuwe posters boven ons bed en ik laat ze je graag zien. Kijk je mee?

Nieuwe posters boven ons bed

Nieuwe posters boven ons bed

De witte schilderijenlijst die wij hebben hangen is niet heel breed. Het leukst vind ik als je schilderijtjes van elkaar kan laten verspringen voor een speelse look. Echter heb je dan natuurlijk wel wat breedte nodig en ik liep er continu tegenaan dat het niet helemaal stond zoals ik wilde. Ik ben gaan rondneuzen op Posterlounge (wanddecoratie online kopen) en hier zag ik posters afgedrukt op aluminium. Nu heeft een plaat van aluminium een dikte van 3mm en dat was de perfecte uitkomst voor ons! Doordat deze plaat zo dun is past hij namelijk perfect achter de dikkere houten lijsten en kan ik ze laten verspringen. Yes!

In de slaapkamer vind ik het heel erg fijn om een relaxed beach sfeertje te hebben. Vandaar dat ik ben gegaan voor een grote aluminiumplaat met een print van Californië. Je ziet hier een okergeel hippiebusje met surfplanken op het dak, het strand, de blauwe lucht en natuurlijk de palmbomen. Tsja, deze vibe wil je toch in je slaapkamer? Extra leuk is dat wij hier zelf zijn geweest tijdens onze Roadtrip voor West-Amerika en het hierdoor dus gelijk een leuke herinnering is aan een hele toffe vakantie. De houten lijsten had ik al en daarvoor was ik op zoek naar nieuwe, matchende posters. Om de sfeer van Californië door te trekken ben ik gaan zoeken naar botanische posters. Een planten voor aan de muur effect. Ik ben uiteindelijk gegaan voor twee posters met gouden palmbladen en één kleine poster met groene palmbladen. Deze versterken de beach vibe en de sfeer uit Californië.

Op de foto’s zie je dus onze nieuwe posters boven ons bed. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Dit is een vet leuke combi toch? De posters matchen perfect met de kleur van onze muur en ik vind vooral de pop of color in de grote aluminium plaat heel erg tof.

Kortingscode

Met de code ‘LINDSEY20’ krijg je 20% korting op het gehele assortiment behalve cadeaubonnen. Geldig vanaf 22 april t/m 8 mei 2020. Happy Shopping!

Wat vind jij van onze nieuwe posters van Posterlounge?
Heb jij iets aan de muur hangen boven je bed? Zo ja, wat voor iets? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 22 april 2020 / 08:18

    Wat een super leuke posters! Staat mooi, helemaal zomerse vibes.