fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Favorieten van september 2020

Favorieten van september 2020

Jawel, de herfst is officieel begonnen en oktober staat voor de deur. Heb ik zin in de herfst en winter? Eerlijk gezegd niet echt. Helaas valt er weinig aan te doen en moeten we er echt aan gaan geloven. Uiteraard niet voordat ik mijn favorieten van september 2020 met jullie heb besproken. Lees je mee?

Maybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline Color Sensational lipstick in 987 – Smoky Rose

Als beautyblogger ontvang ik maandelijks heel wat leuke pakketjes die beauty- en skincare gerelateerd zijn. Hierdoor ontdek ik vaak hele leuke en nieuwe producten. Toch ontdek ik zo nu en dan een ‘oud’ product opnieuw in mijn stash en dit is zeker het geval met de Maybelline lipstick in de kleur ‘Smoky Rose’. Sowieso ben ik fan van de lipsticks van Maybelline maar specifiek is Smoky Rose nu my fave. Dit is een hele mooie, warme, romige roze nude kleur. Hij behoort tot de matte collectie, blijft lang zitten, dekt perfect en zit enorm comfortabel. Er zit onder andere verzorgend honing-extract en vitamine E in de lipstick verwerkt waardoor je lippen zacht aanvoelen en gehydrateerd worden. Ik besloot hem in mijn toilettasje te doen voor mijn vakantie in Zuid-Frankrijk en heb hem daar helemaal opnieuw ontdekt. Op dit moment is deze prachtige Maybelline lipstick nog steeds te koop in de drogisterijen. Daarnaast heeft de webshop Blisso ook een groot assortiment Maybelline lipsticks. Je koopt hem hier online voor € 9,95 en hebt hem dan de volgende dag in huis.

Mijn nieuwe instagram feed

Eind augustus besloot ik dat het tijd was om mijn instagram feed aan te pakken. Ik gebruik altijd een zelfgemaakte, standaard preset via Lightroom maar ik was er al een tijdje niet meer tevreden over. Mijn vorige preset was namelijk vrij bruin en donker en ik vond het tijd voor wat meer licht en kleur. Na heel wat dagen sleutelen aan de preset was ik tevreden en lanceerde ik mijn nieuwe instagram feed. Ik ben nog steeds erg blij met deze stap!

Volg jij mij al op instagram?

Vakantie in Zuid-Frankrijk

In september heb ik genoten van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk. Normaliter maken wij iedere zomervakantie een verre reis maar dat zat er dit jaar helaas niet in. Vandaar dat mijn vriend en ik besloten om weer terug naar Zuid-Frankrijk te gaan. Net voor vertrek kleurden heel wat departementen rood in Zuid-Frankrijk en werd het nog even spannend. Gelukkig bleef het departement Alpes-de-Haute-Provence ‘veilig’ en konden we vertrekken. Het was absoluut een heerlijke vakantie!

Loavies

Eind augustus ontving ik heel wat leuke items van Loavies. Deze gingen regelrecht mijn koffer in om mee te nemen naar Frankrijk. Naast dit leuke jurkje dat je ziet op de foto hierboven ontving ik nog twee andere toffe setjes. Deze zijn tijdens mijn vakantie 100% mijn favoriet geweest en deze webshop verdient dan ook absoluut een vermelding in dit artikel.

Favorieten van september 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van september 2020! Als je één favoriet van september mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

1 Reactie

  1. 30 september 2020 / 10:17

    Wat een leuke favorieten lindsey! Je feed op Instagram is inderdaad heel mooi geworden. Dat lichte is echt tof!