fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Favorieten van oktober 2020

Favorieten van oktober 2020

Hello November. De kou is officieel in ons land, de klok staat op wintertijd en hiermee zijn de donkere dagen officieel begonnen. De winter zit er nu toch echt aan te komen en ik merk dat het me dit jaar best wel wat doet. In combinatie met de gekke tijden is dit zeker niet mijn favoriete periode van afgelopen jaar. Toch ben ik vastberaden er weer een mooie maand van te maken. De maand vóór de feestdagen. Laten we met z’n alle hopen dat we toch nog samen met familie en vrienden kunnen gaan genieten. Anyways, ik sluit de maand oktober uiteraard niet af zonder mijn favorieten van oktober 2020 te bespreken. Lees je mee?

Shopsessie bij Anna van Toor

Eerlijk is eerlijk, ik shop niet heel erg veel. Als blogger en fanatiek instagrammer, oftewel influencer of content creator, krijg ik gewoon heel veel opgestuurd. Ik ben dan eigenlijk ook nooit meer echt in de stad te vinden om te shoppen en bestel zo heel af en toe nog eens wat online. Begin deze maand plande ik in de avond een shopsessie bij Anna van Toor. Ik was namelijk nog op zoek naar een mooie zwarte broek met een lichte flair aangezien dit een musthave is voor mijn zakelijke afspraken. Uiteindelijk scoorde ik van het merk Cambio de perfecte zwarte, flared pantalon. Het is het model Ros en zit, in de maat 36, voor mij echt als gegoten.

Na wat surfen in de webshop kwam ik terecht bij het merk 10 days en hier viel mijn oog op prachtige shawls in een beige tint. Ze hebben verschillende maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een vrij basic shawl. Hij is bewerkt met gouden logoprints, heeft korte franjes aan de onderkant en is, met de afmetingen 105 x 200 cm, heerlijk groot. Perfect voor de herfst en winter!

Food Fellows Pasta Sauce & Tomato Base

Food Fellows Pasta Sauce & Tomato Base

In de maand oktober ontdekte ik ook deze Food Fellows Pasta Sauce & Tomato Base. De tomatenbasis is perfect als basis voor bijvoorbeeld soepen en sauzen en de pastasaus is gewoon een heerlijke, kant-en-klare pastasaus. Deze verse saus van tomaten bestaat alleen maar uit tomaten en tomatenpuree. Ik heb er inmiddels al een aantal keer een heerlijk soepje van gemaakt. De pastasaus bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is gemaakt met 97% verse groente. De mooie structuur is gecreëerd met tomaat, wortels en paprika. Echt een heerlijke saus voor een gezonde pasta!

The Body Shop Festive Special Edition

The Body Shop Festive Special Edition

The Body Shop pakt altijd flink uit rond de feestdagen. Zo heb ik er al een gigantische Adventkalender van ontvangen en de Festive Special Edition. Het merk heeft altijd special editions rond de feestdagen en ze introduceren dit jaar de gloednieuwe Winter Jasmine lijn met, zoals zij zelf aangeven, een bloemige geur die zo kraakhelder fris ruikt als een winterochtend. Rond het najaar wordt mijn huid wat droger en zeker op bijvoorbeeld mijn schenen heb ik echt wel extra verzorging nodig. De bodybutters zijn hiervoor echt perfect. Niet gek dus dat deze producten in dit lijstje voorkomen.

Favorieten van oktober 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van oktober 2020! Als je één favoriet van oktober mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: