fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

The Body Shop Festive Special Edition

The Body Shop Festive Special Edition

Mijn mailbox stroomt aardig vol met feestelijke, kerstachtige persberichten. Alhoewel het nog even duurt tot het kerst is zijn alle merken natuurlijk druk bezig met het lanceren van kerstcollecties. Mij hoor je niet klagen en zeker niet als het The Body Shop betreft. Inmiddels heb ik de gloednieuwe The Body Shop Festive Special Edition collectie mogen ontvangen en ik stel je deze graag voor in dit artikel.

The Body Shop Festive Special Edition

The Body Shop Festive Special Edition

Maak kennis met de feestelijke Special Edition-lijnen
van dit seizoen: Winter Jasmine, Festive Berry en
Warm Vanilla. 100% vegan en extreem kerstig.

Winter Jasmine

Een bloemige geur die zo kraakhelder fris ruikt als een winterochtend.

Festive Berry

Deze sappige geur is terug van weggeweest. Hij is geurig, fruitig met een licht zuurtje.

Warm Vanilla

Wederom terug van weggeweest. Een warme geur met een vleugje kruiden. Heerlijk romig en zoet.

Tot iedere Special Edition lijn behoren andere producten, ik heb ze even voor je op een rijtje gezet.

 • Winter Jasmine
  • Body Butter
  • Hand Cream
  • Body Yogurt
  • Shower Gel
 • Festive Berry
  • Body Butter
  • Hand Wash
  • Shower Gel
  • Lip Scrub
  • Body Yogurt
 • Warm Vanilla
  • Body Yogurt
  • Body Butter
  • Hand Cream

The Body Shop Festive Special Edition

Qua producten heeft de Festive Berry lijn dus de meeste opties. Ik heb van deze The Body Shop Festive Special Edition van alle drie de lijnen de body butter ontvangen. Daarnaast heb ik uit de Winter Jasmine lijn ook de body yogurt en de shower gel ontvangen.

The Body Shop Festive Special Edition

Stiekem ben ik vooral heel erg blij met de drie body butters. Mijn huid is namelijk in de herfst en winter vrij droog, voornamelijk op mijn schenen. Al jaren zweer ik bij de body butters van The Body Shop dus wat extra potten zijn bij mij altijd meer dan welkom.

Mijn favoriete lijn van deze drie is de Warm Vanilla. Ik ben dan ook blij dat hij terug in het assortiment is. Wat mij betreft is dit de perfecte geur voor in het najaar. Heerlijk warm, kruidig, romig en een tikkeltje zoet. Ik ben er echt helemaal dol op!

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 19 oktober 2020 / 19:47

  Ik ben gek op de Warm Vanilla lijn. 🙂

 2. 19 oktober 2020 / 12:31

  Heel benieuwd naar! Die body yogurt lijkt me heel fijn.

 3. 19 oktober 2020 / 09:38

  Ik ben heel benieuwd naar Winter Jasmine! De andere twee geuren ken ik inderdaad nog wel van vorige collecties en vond ik niet zo helaas.

  • 20 oktober 2020 / 21:49

   Hele lekkere geur maar Warm Vanilla blijft mijn favoriet ?