fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Mijn zoektocht naar de perfecte enkellaarsjes

Mijn zoektocht naar de perfecte enkellaarsjes

De herfst is in volle gang en ik ben heerlijk aan het shoppen geslagen voor een nieuwe najaarsgarderobe. Uiteraard mogen de schoenen en accessoires daar niet bij worden vergeten en is mijn zoektocht naar de perfecte enkellaarsjes gestart. In dit artikel neem ik jullie mee in mijn zoektocht en hopelijk kunnen jullie mij helpen met het maken van de juiste keuze. Let’s go! 

Mijn zoektocht naar de perfecte enkellaarsjes

Mijn zoektocht heb ik online gestart. Sowieso vind ik het heerlijk om online te shoppen en gezien de huidige omstandigheden is dit uiteraard ook wel even de beste optie. Er zijn genoeg webshops die mooie enkellaarsjes aanbieden maar ik ben gestrand bij Van Assem. Tijdens mijn zoektocht kwam ik namelijk terecht op hartjes schoenen van de webshop. En nee, dit zijn geen schoenen met hartjes, no worries. Hartjes is namelijk een merk dat enkellaarsjes verkoopt.

Na wat klikken kwam ik terecht op de pagina waarin het complete aanbod enkelaarsjes wordt getoond. Kijk, dat is handig! Ik ben op zoek naar een wat netter enkellaarsje in een andere kleur dan cognac of zwart. Wat mij betreft mag er ook best een hak onder de laars zitten aangezien ik voor ogen heb deze vooral te gaan dragen bij zakelijke afspraken. Ik heb een selectie gemaakt van drie enkellaarsjes en please help me out!

 • Gabor – € 129,95
  • Een midden bruine dameslaars van Gabor met een hak van 6 cm. Deze laars heeft een spitse neus en is uitgevoerd in suède.
 • Shabbies – € 169,95
  • Deze Shabbies zijn uitgevoerd in een bruin/groene kleur en hebben ook een hak van 6 cm. De neus van deze laars is iets ronder en ze zijn ook gemaakt van suède.
 • Fred de la Brettoniere – € 199,95 
  • Als laatste twijfel ik heel erg over deze mooie brique kleurige laarsjes van Fred de la Brettoniere. Deze zijn het duurste van de drie maar ik merk dat ik de kleur heel erg tof vind. Deze laarsjes hebben wederom een hak van 6cm. en zijn gemaakt van suède.

Het zijn drie enkellaarsjes die natuurlijk allemaal heel erg op elkaar lijken. Voornamelijk het merk, de prijs en de kleur zijn de grootste verschillen aangezien ze qua model vrijwel hetzelfde zijn. Wellicht maakt dat de keuze ook zo moeilijk.

Hopelijk kan ik met jou hulp mijn zoektocht naar de perfecte enkellaarsjes voltooien.

Heb jij al schoenen geshopt voor het najaar? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen:

4 Reacties

 1. 29 oktober 2020 / 19:46

  Ik vind die van Gabor echt prachtig!

  • 29 oktober 2020 / 23:18

   Ah thanks! Ik neig daar nu ook naar.

 2. 29 oktober 2020 / 16:01

  Wat zijn ze mooi! Prachtig kleurtje. 🙂