fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Faith in Nature Body Wash

Faith in Nature Body Wash

Het merk Faith in Nature bestaat sinds 1974 en is te koop bij Holland & Barret. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit eerder van het merk had gehoord en blij verrast werd door een goed gevuld perspakket met hierin onder andere drie varianten van de Faith in Nature Body Wash. Uiteraard ben ik mij gelijk in het merk gaan verdiepen en heb ik de body wash inmiddels uitgebreid getest. Ik ga je er alles over vertellen! Off we go.

Faith in Nature Body Wash

Faith in Nature Body Wash

Faith in Nature is een merk dat natuurlijke hair & body producten verkoopt. De producten hebben een korte ingrediëntenlijst waarvan zoveel mogelijk biologische ingrediënten. De geur ontstaat uit 100% etherische oliën en de verpakkingen zijn recyclebaar. De body wash van het merk is verkrijgbaar in drie geuren, namelijk:

 • Avocado
  • rijk aan gezonde bouwstoffen zoals proteïne, vitamine A, D en E.
 • Jojoba
  • bevat provitamine B5 en zeewier en heeft de bloemige geur van ylang ylang.
 • Aloë Vera
  • stimuleert celvernieuwing en verzacht en hydrateert de huid.

Met de flacons van het merk kom je direct in tropische sferen. Het is een doorzichtige fles met een flip-cap systeem. Er zit een sticker op met een hele tropische kleurrijke print die mij weer even in Costa Rica doet wanen. In deze gekke tijd kunnen we dat natuurlijk wel gebruiken. Ik vind het er persoonlijk in ieder geval heel erg leuk uitzien.

Faith in Nature Body Wash

Faith in Nature Body Wash

Badschuim en douchegel in één

De bodywash van Faith In Nature is geschikt voor onder de douche zowel als in bad. Dit vind ik echt een gigantisch pluspunt aangezien ik ongeveer net zo veel onder de douche sta als in bad ga. Normaliter heb ik altijd één product voor onder de douche en één product voor in bad. Met deze body wash is dat dus niet nodig en kan ik voor allebei één product gebruiken. Echt top!  

Inmiddels heb ik de body wash meer dan een week in gebruik en ben ik echt heel enthousiast. Het is gewoon echt een fijn product, zowel onder de douche als in bad. Onder de douche laat hij zich makkelijk verdelen en schuimt hij licht. In bad maakt hij een heerlijke schuimlaag die kruidig geurt. Doordat de geur op natuurlijke basis is is deze niet heel sterk aanwezig en daarom heb ik tussen de geuren ook niet specifiek een voorkeur. Ik vind ze alle drie even fijn.

Faith in Nature Body Wash

De body wash van Faith in Nature is 100% vegan en vrij van:

 • Paraberen
 • SLS
 • Dierproeven

Deze Faith in Nature Body Wash is voor € 6,49 verkrijgbaar bij Holland & Barret

 • t/m 1 november krijg je op het gehele Faith in Nature assortiment het 2e product voor de halve prijs.
 • het merk heeft nog andere geuren zoals kokosnoot en lavendel. Daarnaast hebben ze naast een bodywash ook nog shampoo’s en conditioners in het assortiment.

Lees meer over de Clean Beauty Trend.

Kom jij weleens bij Holland & Barret? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen: