fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Wella Invigo Sun Lijn

Wella Invigo Sun Lijn

Het is weer eens tijd voor een review van een haarverzorgingslijn. In juni reviewde ik de Wella Invigo Blonde Recharge lijn en daar ben ik erg over te spreken. In dit artikel review ik de Wella Invigo Sun Lijn. Ben ik hier net zo positief over? Je leest het nu.

Wella Invigo Sun Lijn

Deze Wella Invigo Sun Lijn zit verpakt in een gele verpakking met oranje letters. Eerlijk gezegd doet het mij echt denken aan de verpakkingen van Zwitsal. Qua kleur zien deze er nagenoeg hetzelfde uit. Al gaat het hier toch echt om haarverzorging van Wella.

Deze Invigo Sun lijn is, zoals de naam al doet vermoeden, vooral bedoeld voor de zonnige zomermaanden. Door de UV straling, zout en chloor beschadigt je haar en de haarkleur  en deze haarlijn beschermt daartegen. De Wella Invigo Sun Lijn zorgt ervoor dat de vochtbalans van het haar wordt herstelt en voorkomt beschadiging van het haar door de zon.

Tijdens mijn vakantie in Zuid-Frankrijk heb ik deze lijn getest. Uiteraard was dit het perfecte moment. De producten bestaan uit een shampoo, een conditioner en een UV Hair Color Protection spray.

Shampoo

Deze shampoo verzorgt milde reiniging van het haar na blootstelling aan zand en zeezout. Verrijkt met sun-blend en provitamine B5. Met deze shampoo zorg je ervoor dat schade door invloeden van buitenaf worden voorkomen. 

Conditioner

Deze conditioner heeft een onmiddelijk diep herstellend effect. Hij zorgt ervoor dat het haar er weer onweerstaanbaar gezond uitziet en zacht aanvoelt. De conditioner is verrijkt met abrikozenolie, sun-blend en provitamine B5. 

UV Hair Color Protection Spray

Deze protection spray heeft een hoogwaardige uv-bescherming voor kleurbescherming en gehydrateerd haar. Wederom verrijkt met sun-blend en provitamine B5. Aanbrengen op droog haar voordat deze wordt blootgesteld aan de zon.

Conclusie

Sowieso super goed dat Wella een lijn heeft ontwikkeld om het haar extra te beschermen tijdens de zonnige dagen. We smeren onszelf natuurlijk altijd netjes in met zonnebrand maar vergeten het haar wellicht. Ik vond het in ieder geval heel erg prettig om deze lijn te gebruiken tijdens onze vakantie in Zuid-Frankrijk. Ergens had ik verwacht dat de lijn zou ruiken naar zonnebrand maar dat doet hij helemaal niet. Hij ruikt heel erg fris en fruitig en doet me denken aan een luxe geur in een kapsalon. Na het gebruik van de shampoo voelt mijn haar schoon aan en na de conditioner zacht en gevoed. Ik was mijn haar in de ochtend en zodra het droog is en ik de zon in ga spray ik het goed in met de protection spray. Een hele fijne routine tijdens een zomervakantie. Ik raad je deze lijn van harte aan!

  • Shampoo, 250ml., €14,99
  • Conditioner, 200ml., € 19,49
  • Protection spray, 150ml., € 20,99

Bescherm jij je haar in de zomer goed tegen o.a. UV straling? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 7 september 2020 / 19:30

    Wat een mooie producten! 🙂