fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Yves Rocher Ultra-Fresh Cleansing Gel

Yves Rocher Ultra-Fresh Cleansing Gel

Dat het ontzettend belangrijk is om iedere dag je gezicht goed te reinigen is, hoop ik, inmiddels algemeen bekend. Het is een taak die in mijn dagelijkse routine is ingebakken en ik neem het dan ook erg serieus. In mijn blogcarrière heb ik ontelbaar veel reinigers getest en daar ga ik vandaag vrolijk mee door. Ik ga je alles vertellen over de Yves Rocher Ultra-Fresh Cleansing Gel. Let’s go! 

Yves Rocher Ultra-Fresh Cleansing Gel

Yves Rocher is een merk dat ik al sinds klein af aan ken. Het is namelijk een merk dat mijn moeder vroeger altijd gebruikte. Ik weet nog dat we eens in de zoveel tijd thuis een catalogus ontvingen en dat je dan op een briefje de productnummers moest opschrijven en dit kon terugsturen. Een paar dagen later werd het Yves Rocher pakketje dan bezorgd en 9 van de 10 keer zat er dan een leuk extraatje bij zoals een parfum of een toilettas. Ik ben heel benieuwd voor wie dit nog meer ontzettend herkenbaar is.

Dit product, de Yves Rocher Ultra-Fresh Cleansing Gel, is geen nieuw product. Sterker nog, hij zit al een tijdje in het assortiment. Hij behoort tot de Hydra Végétal collectie welke verrijkt is met Cellulair water van Edulis. De edulis is een vetplant met een opmerkelijk vochtreguleringsmechanisme. Door het cellulair water wordt er meer water opgeslagen door de huid in de verschillende huidlagen voor een extra hydraterende werking. De producten uit deze lijn bevatten geen minerale oliën, parabenen of kleurstoffen. De lijn bestaat in totaal uit negen verschillende producten.

Deze reinigingsgel zit in een handige knijptube. Deze is blauw en doorzichtig waardoor je de gel goed ziet zitten. De rest van de tekst vind je terug in het wit, blauw en groen. Het ziet er naar mijn mening allemaal helemaal prima en netjes uit. Bij een super hydraterende verzorgingslijn vind ik het in ieder geval perfect passen!

Gebruik

Het is een reinigingsgel dus uiteraard gebruik je dit product om je huid te reinigen. Hij belooft dit te doen en tevens ook make-up restjes te verwijderen. Ik gebruik een product zoals dit het liefst onder de douche. Ik breng een beetje gel aan in mijn handpalm, verdeel dit over beide handen en masseer het in op mijn huid welke ik net vochtig heb gemaakt.

Conclusie

Je merkt dat de gel lichtjes begint te schuimen, heerlijk ruikt en totaal niet prikt in de ogen. Drie grote pluspunten waardoor ik eigenlijk direct fan ben van deze Yves Rocher Ultra-Fresh Cleansing Gel. Het is een ideaal product onder de douche en zelfs mijn vriend gebruikt hem inmiddels om zijn gezicht mee schoon te maken. Na het douchen reinig ik mijn gezicht altijd nog even extra met een micellair water en een toner maar dit is echt een perfecte stap 1.

Deze Yves Rocher Ultra-Fresh Cleansing Gel bevat 125ml., kost € 7,90 en is te koop bij Yves Rocher.

 • Koop hem nu met 50% korting voor maar € 3,95

Reinig jij je gezicht goed genoeg?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. VWillemse
  5 september 2020 / 04:10

  Jaaaah deze is echt fijn.
  Is al lang geleden dat ik bij YR wat besteld heb.
  Ze hebben altijd hele fijne producten , maar sinds ik heftig reageer op producten die parfum bevatten kijk ik er iegenlijk niet meer zo vaak.

 2. 4 september 2020 / 18:15

  Wat klinkt hij fijn zeg! 🙂