fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

OOTD Sunny day in France

Als je mij volgt via Instagram dan weet je dat ik vakantie heb gevierd in Zuid-Frankrijk. Uiteraard was het hier genieten geblazen en heb ik zo nu en dan een leuk outfitje geshoot. Ben jij benieuwd naar mijn OOTD Sunny day in France? Lees lekker mee.

OOTD Sunny day in France

Zodra wij richting Zuid-Frankrijk vertrokken werd het weer in Nederland steeds slechter. Op instagram zag ik voornamelijk outfitjes voorbij komen met lange mouwen en zelfs enkellaarsjes. Dit terwijl ik de afgelopen tijd de ene zomerse post na de andere post heb geplaatst. Gelukkig werd hier juist alleen maar positief op gereageerd en vond ik het meer dan prima om de zomerse dagen wat extra te verlengen.

Iedere ochtend zijn wij vanuit het huisje naar de bakker gewandeld en tijdens deze wandeling kwamen we dit schattige, witte autootje tegen. Uiteraard moest er even worden gestopt om wat foto’s te maken. Ik draag hier een lila see through blouse van Chiquelle gecombineerd met een wit denim rokje van My Jewellery. Mijn zonnebril is van Ray-Ban welke ik heb via ontvangen van Brandfield. De sandaaltjes die ik draag zijn van Vero Moda.

De sieraden die ik draag zijn een combinatie van goud en zilver. Qua merken vind je onder andere iXXXi Jewelry en Cluse terug. Mijn haar draag ik in een staartje aangezien het zeker 30 graden was die dag. Eenmaal terug in het huis heb ik direct mijn bikini aangetrokken en heerlijk genoten van het zonnetje.

Details

Dit was hem, mijn OOTD Sunny day in France! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen:

2 Reacties

  1. 8 september 2020 / 10:31

    Wat een heerlijke outfit! Prachtig ook die auto erbij! 🙂

  2. Lindsy
    8 september 2020 / 07:13

    ik zie geen foto’s?