fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

& Other Stories Vegan Bodywash

& Other Stories Vegan Bodywash

Veganistische en natuurlijke verzorgingsproducten zijn op dit moment natuurlijk ontzettend on trend. Hier speelt & Other Stories slim op in. Zij lanceren namelijk vanaf 1 september een nieuwe lijn in hun beauty assortiment. Eén product uit deze nieuwe lijn is de & Other Stories Vegan Bodywash. In dit artikel vertel ik je er alles over.

& Other Stories Vegan Bodywash

De gloednieuwe verzorgingslijn van & Other Stories zijn allemaal geregistreerd door de Vegan Society, ontwikkeld met zorgvuldig uitgekozen natuurlijke ingrediënten en verpakt in flessen die gemaakt worden van gerecycled PCR-plastic. Deze verzorgingslijn bestaat uit 9 producten uitgevoerd in drie verschillende geuren.

 • Humlegården
 • Lärkstaden
 • Fjäderholmarna

Deze bodywash komt uit de Humlegården collectie. Dit is het hart van de wijk waar de allereerste winkel van & Other Stories in Zweden is gevestigd.

Ik vind persoonlijk de verpakkingen van & Other Stories altijd heel erg simpel, maar hierdoor juist heel mooi en klassiek. Ze zijn herkenbaar en zijn een mooie eyecatcher in onze badkamer. Daarnaast vind ik het ook echt ideaal dat deze bodywash in een pompflacon zit. Wat mij betreft mogen alle merken dit doen!

Ik ben van & Other Stories gewend dat de producten ontzettend lekker ruiken. Zo reveiwde ik laatst nog de & Other Stories Riviera Postcard collectie welke echt ruikt naar vakantie en naar ijsjes. Bij deze & Other Stories Vegan Bodywash vind ik dat stiekem een beetje tegenvallen. Hij ruikt gewoon voornamelijk echt naar zeep. Nu is er natuurlijk niets mis met de geur van een blokje good old zeep, maar toch. Het voelt toch minder speciaal.

Verder ben ik over deze bodywash zeker te spreken. Zoals gezegd vind ik de verpakking mooi en door de pompflacon echt ideaal. De geur is wellicht iets minder speciaal maar het is wel een hele fijne wash voor onder de douche. Het doseert makkelijk, hij schuimt heerlijk en laat mijn huid schoon aanvoelen. Daarnaast natuurlijk ongelofelijk prettig dat dit product Planet-friendly is.

Deze & Other Stories Vegan Bodywash bevat 400ml. en kost € 12,-.

Heb jij weleens verzorgingsproducten van & Other Stories gebruikt? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. Maartje
  5 september 2020 / 14:12

  Oehh dat ziet er super fijn uit zeg ! Zelf ben ik al enkele jaren vegan en wat is het toch chill!
  Al ben ik wel blij dat er tegenwoordig meer aandacht voor is (bijv op:https://www.kupino.nl/) dat maakt het allemaal toch iets makkelijker !

 2. 3 september 2020 / 20:04

  Deze is zó fijn! Ik ben ook enthousiast. 🙂