fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

NIVEA Naturally Good Showergels

NIVEA Naturally Good Showergels

Zonder grap, op 1 april schreef ik een uitgebreid artikel over de nieuwe Nivea Naturally Good lijn. Inmiddels voegt Nivea drie showergels toe aan deze lijn. Deze showergels ga ik in dit artikel bespreken. Ben jij benieuwd naar de gloednieuwe NIVEA Naturally Good Showergels? Lees dan nu zeker mee.

NIVEA Naturally Good Showergels

In mijn vorige artikel over deze lijn heb ik er al veel over besproken maar ik zal het nu nog even kort benoemen. Deze Naturally Good lijn is ontstaan uit de gedachte dat weinig vrouwen op de hoogte zijn van de ingrediëntenlijst van de producten die zij gebruiken. Op de verpakking van deze Nivea Naturally Good lijn zie je in één oogopslag hoeveel procent van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn.

NIVEA Naturally Good Showergels

Deze showergels bestaan voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 2% uit ingrediënten die zorgen voor de veiligheid en stabiliteit van de formule. De formules zijn vrij van SLES en 100% vegan. Ze bevatten geen geurallergenen en zijn verrijkt met een vleugje verantwoord gewonnen bio-olie.

NIVEA Naturally Good Showergels is er in drie varianten, namelijk:

 • Cotton Flower & Bio Oil
  • voor een verkwikkend moment onder de douche
 • Jasmin & Chamomile & Bio Oil
  • voegt kalmte toe aan je dagelijkse douche-routine
 • Wild Rose Water & Bio Oil
  • voor een romantische douche-ervaring

Ik ben altijd te spreken over de verpakkingen van Nivea maar van deze ben ik echt weg. Het zijn transparante flacons met een vleugje kleur zoals geel, roze en blauw. In elke showergel zit een bloem verwerkt en deze bloem is mooi afgebeeld op de flacon. De verpakking van deze NIVEA Naturally Good Showergels zijn voor 97% gerecycled.

Mijn mening

Uiteraard was ik direct benieuwd naar de geur en deze verraste mij direct. Het zijn namelijke hele frisse en natuurlijke geuren. Ze ruiken echt heerlijk en alles behalve chemisch. Om in de kleuren te spreken, geel en blauw zijn mijn favorieten. Roze bevat namelijk rozen en qua geur is dit, puur persoonlijk, net iets minder mijn ding.

Eenmaal onder de douche heb je echt maar een klein beetje nodig voor een prettige douchebeurt. Binnen no-time verspreid de geur zich heerlijk in de douche, de gel laat zich makkelijk over het lichaam verdelen en de showergel begint lichtjes te schuimen. Je merkt het al tijdens dit gehele artikel: Ik ben fan!

Deze NIVEA Naturally Good Showergels bevatten 300ml. en kosten € 6,99 

 • Vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij en de supermarkt zoals Albert Heijn.

Wat is op dit moment jouw favoriete showergel? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 15 september 2020 / 12:06

  Dacht in eerste instantie dat dit nieuwe sportdrankjes waren, haha!

 2. Lilian
  14 september 2020 / 07:28

  Oh deze zijn heerlijk! Ik ben fan van nivea en de wild roze vind ik erg lekker ruiken. Nu wel nieuwsgierig naar de rest, als jij zegt dat ze nog lekkerder ruiken.