fbpx
20   49
95   164
130   238
109   235
84   285

3x Een fijne basic van Only

Only is een merk dat we, denk ik, allemaal wel kennen. Ik weet nog goed dat ik er vroeger (lees: in mijn middelbare school periode) vaak kleding kocht. Samen met mijn moeder ging ik dan naar Breda en dan sloegen we de Only winkel zeker niet over. Inmiddels shop ik bijna alles online en is één van mijn favoriete webshops Sans-Online. Zij verkopen ook het merk Only en in dit artikel ga ik drie keer een fijne basic van Only bespreken. Lees je mee?

Faux Leather Jacket

Een item dat zeker niet in jouw kast mag ontbreken is een leren jasje. Zeker in de lente en de herfst is dit het perfecte ’tussenjasje’. Dit jasje van Only is dus van Faux Leather en bestaat voor 100% uit viscose. Het is een zwart jasje met een ronde hals en kort qua model. Het jasje heeft drie zakken, namelijk twee steekzakken en één borstzakje. Alle drie de zakken sluiten met een rits.

Light Blue Denim

Een goede denim is ook zeker een musthave. Waar ik vroeger liever koos voor een donkere spijkerbroek kies ik nu eerder voor een lichte jeans. Deze spijkerbroek is gemaakt van 94% katoen, 4% polyester, 2% elastan. Hij heeft een stonewash wassing en is verder heel egaal waardoor hij echt dient als goede basic. De taille is een regular waist en heeft een skinny fit.

Green Coat

Naast een leren jasje draag ik in de herfst ook graag lange jassen. Mijn oog viel op deze prachtige teal groene jas met een revers kraag. Hij is gemaakt van 100% polyester. Aan de voorkant heeft hij twee groene knopen en twee steekzakken. Een jas zoals dit kun je vrij lang door dragen aangezien, zodra het wat kouder wordt, dit ook heel leuk staat met een grove sjaal.

3x Een fijne basic van Only

Shop jij weleens bij Sans-Online? En heb jij fijne basics van Only in je kast hangen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen: