fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Kneipp Be Happy Badschuim

Kneipp Be Happy Badschuim

Wie mijn blog al een tijd volgt die weet dat ik een badeend ben. Zodra mijn vriend en ik ons huis kochten en hadden besloten om de badkamer eruit te slopen had ik één eis en dat was een bad. Of het nu winter of zomer is, ik verkies een heerlijk bad altijd boven een douche. Dat de Be Happy lijn wordt uitgebreid met een badschuim vind ik dan ook helemaal niet erg. In dit artikel ga ik je er alles over vertellen.

Kneipp Be Happy Badschuim

Kneipp Be Happy Badschuim

In mei 2019 ontving ik de Kneipp doucheproducten ‘Be Happy’ & ‘Clear Mind’. Daar schreef ik destijds al een uitgebreide review over. Als je goed kijkt zie je echter wel dat de douchegel een metamorfose heeft gekregen qua verpakking. Qua vormgeving is het nog steeds een typische Kneipp vormgeving maar hij is zeker een tikkeltje anders. Deze fles is namelijk geproduceerd op basis van 100% gerecycled materiaal, is volledig recyclebaar en het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier dat door zonlicht kan worden afgebroken. Aan de inhoud is overigens niets veranderd, deze bevat nog steeds dezelfde fruitige samenstelling.

Deze Be Happy Badschuim van Kneipp bevat natuurlijke etherische oliën van mandarijn en vetiver. Mandarijn zorgt voor een opwekkend effect. Vetiver zit boordevol oxidanten en werkt zuiverend en reinigend. In tegenstelling tot de mandarijn zorgt de natuurlijke en aardse geur van vetiver er juist voor dat je kunt ontspannen en focussen. Het is een bijzondere geurcombinatie die zowel je humeur als je huid voorziet van een optimale boost.

De natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdrogen en laten haar zacht en soepel aanvoelen. Van de badschuim voeg je een dop toe aan het stromende water en vervolgens kun je genieten van een heerlijk, vrolijk schuimend bad en wordt je omringt door de geur van deze Kneipp Be Happy Badschuim.

Stiekem had ik het niet verwacht maar de substantie van het badschuim is felgroen. Bijna chemisch qua kleur. Gelukkig is deze kleur, eenmaal in aanraking met het water, zo weer verdwenen. Er ontstaat vrijwel direct een fijne schuimlaag en dan is het echt genieten geblazen. De geur is heerlijk en de schuim blijft zeker 20 minuten in het bad zitten. Ik ben er heel erg blij mee en ga de komende tijd van nog veel meer badjes genieten met deze Kneipp Be Happy Badschuim.

  • Kneipp Be Happy Douche 250 ml €6,99
  • Kneipp Be Happy Badschuim 400 ml €9,49
    • onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat & Etos.
Gebruik jij weleens producten van Kneipp?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 21 september 2020 / 17:44

    Zo lekker deze! đŸ™‚