fbpx
18   36
59   260
41   85
60   178
40   227

Isabel Bernard The Honoré bag collection

Isabel Bernard The Honoré bag collection

Voor mijn blog krijg ik dagelijks heel wat persberichten binnen. Meestal zijn dit introducties van nieuwe merken en/of producten. Eind augustus ontving ik een persbericht met hierin de gloednieuwe The Honoré bag collection van Isabel Bernard. Eigenlijk was ik echt direct ontzettend enthousiast. Wat is dit een prachtige collectie! Ben jij benieuwd naar de The Honoré bag collection? Lees nu verder.

Isabel Bernard The Honoré bag collection

Een outfit is niet compleet zonder tas. Sterker nog, in heel wat gevallen kan de tas juist de outfit maken of breken. Ik ben dol op tassen en heb inmiddels heel wat pareltjes gespaard in mijn tassenstash. Persoonlijk vind ik het nog wel meevallen maar mijn vriend is er van overtuigd dat ik een complete tassentik heb. Niet gek dus dat ik direct enthousiast werd van het persbericht van Isabel Bernard met hierin de gloednieuwe The Honoré bag collection.

De collectie bestaat uit verschillende modellen maar ze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig kalfsleer waardoor ze extra lang meegaan. Daarnaast hebben ze allemaal goudkleurige details en hierdoor matchen de tassen perfect met de prachtige 14 karaats gouden sieraden van het merk. De prijzen van de tassen liggen tussen de € 119,95 en € 219,95 en qua model zijn het allemaal schouder- of handtassen.

Er zijn in totaal 3 modellen, namelijk:

  • Lucie – Crossbody – € 119,95
  • Ines – Handtas – € 189,95
  • Cloe – Handtas – € 219,95

Alle modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze zijn wel allemaal in een natuurlijke kleurrange, van beige tot snake en van terracotta tot zwart.

Isabel Bernard The Honoré bag collection

Honoré Ines handtas

Alhoewel ik de Lucie en Cloe modellen super mooi vind is de Ines handtas duidelijk mijn favoriet. Hier viel echt direct mijn oog op, uitgevoerd in een terracotta kleur. Deze kleur is naar mijn mening de perfecte kleur voor de herfst. Deze leren damestas straalt, naar mijn mening, pure elegantie uit. Het is een handtas welke met een extra riem te verstellen is tot schoudertas. De buitenkant is gemaakt van kalfsleer en de binnenkant is van suède. Hij heeft twee grote vakken, 2 kleine vakken en een afsluitbaar vak. Hij sluit met een magneet, is 30 cm. lang, 22 cm. breed en 13 cm. diep. De prachtige gouden details maken deze tas helemaal af.

De tassen uit deze The Honoré bag collection zijn uiteraard te koop via de webshop van isabelbernard.com. Bij het kopen van een tas ontvang je gratis zilveren oorstekers t.w.v. € 29,95

Hoeveel tassen heb jij in jouw stash? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 22 september 2020 / 10:20

    Wat zijn ze mooi zeg! 🙂