fbpx
25   138
32   72
12   186
65   385
33   193

Sanex Natur Protect Bamboo Fresh deodorant

Sanex Natur Protect Bamboo Fresh deodorant

Na mijn vakantie in Zuid-Frankrijk stonden er eenmaal thuis heel wat pakketjes op mij te wachten. In één van deze pakketjes zat de gloednieuwe Sanex Natur Protect Bamboo Fresh deodorant, in zowel spray- als rollervorm. Ontzettend leuk verpakt in een bamboemandje van IKEA, met heerlijke bamboethee, een warmhoudbeker en bamboerietjes. Dit soort perspakketjes vind ik altijd zo leuk verzorgd! Ik ga je in dit artikel alles vertellen over deze gloednieuwe Sanex deodorant. Let’s go! 

Sanex Natur Protect Bamboo Fresh deodorant

Over het merk Sanex hoef ik, denk ik, weinig te vertellen. Het is een merk dat wij allemaal wel kennen. Het merk is in 1984 gelanceerd en werd een van de eerste grote merken met zeepvrije bad- en douchegel. Een gezonde huid is voor Sanex ontzettend belangrijk en daarom ontwikkelen zij producten waarmee de huid haar werk optimaal kan doen.

Deze gloednieuwe Sanex Natur Protect Bamboo Fresh deodorant is verrijkt met natuurlijk bamboepoeder. Door de toevoeging van deze poeder wordt deze deodorant een stuk natuurlijker maar blijft hij even effectief. Bamboe heeft namelijk een vochtabsorberende werking en er wordt tenminste 24 uur frisheid gegarandeerd.

 

De geur van deze deodorant vind ik heel erg lekker maar vooral ook erg natuurlijk. Zelf gebruik ik dagelijks een mix van een roller en een spray dus ik ben blij dat ik de deodorant in beide vormen heb ontvangen. Ik heb deze Sanex deodorant inmiddels meerdere dagen geprobeerd en ik ben er ontzettend over te spreken. Hij houdt mij gedurende de dag lekker fris en mijn oksels droog. Daarnaast is hij ook nog eens prima geprijsd waardoor de prijs/kwaliteit verhouding optimaal is. Ik ga deze Sanex deodorant absoluut opnieuw kopen!

De deodorant bevat geen aluminiumzouten of alcohol.

 • De roller deodorant bevat 50ml. en kost € 3,49
 • De spray deodorant bevat 200ml. en kost € 4,29

Welke deodorant gebruik jij op dit moment?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. Jeanelle
  20 september 2020 / 08:15

  Klinkt erg goed! Op dit moment gebruik ik Dove Kokos ok Dove Appel.

 2. 18 september 2020 / 10:09

  Wat een mooie producten! De deodorant klinkt erg goed. 🙂

 3. VWillemse
  18 september 2020 / 09:41

  Fijn dat deze deodorant ook droog houd.
  Ik heb hem zelf laten staan omdat ik liever een anti traspirant gebruik als het warm is.
  Omdat dit een deo is heb ik uiteindelijk wat anders gekocht.
  Maar nu lees ik dat deze toch ook droog houd (ondanks dat er geen aluminium zouten aan toe zijn gevoegd)
  Ik weet niet hóe dat kan, maar dan wil ik het toch eens proberen.