fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD In the mood for boots

OOTD In the mood for boots

Een aantal weken geleden reed ik samen met mijn moeder naar Heusden om een shoot te doen voor Instagram. Heusden is een prachtige vestingstad die zich perfect leent voor foto’s. Helaas is de zomer officieel over gegaan in de herfst en is het weer tijd om laarsjes te dragen. Ben jij benieuwd naar mijn OOTD In the mood for boots? Lees lekker mee!

OOTD In the mood for boots

OOTD In the mood for boots

De cowboy trend werd in 2019 geïntroduceerd en is ook in het najaar van 2020/2021 niet uit het modebeeld weg te denken. Tijdens een avondje scrollen is het onmogelijk om geen western boot te spotten. Cowboylaarzen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, motieven en hoogtes en zijn eindeloos te combineren. Zo kun je een cowboylaars prima combineren met een schattig jurkje, een mooie rok of onder allerlei modellen jeans. Van een rechte pijp en een flaired tot wijde pijp of skinny jeans, draag er een goede cowboylaars onder en you’re good to go. Ik heb meerdere boots met een cowboy style en voeg daar deze groen/bruine heel graag aan toe.

Deze western boot is een enkellaars met een spitse neus, een blokhak en een rits aan de binnenzijde. De laars is uitgevoerd imitatie suède met een hakhoogte van 7cm. Qua maat zaten ze direct als gegoten en daarnaast lopen ze ook nog eens enorm comfortabel. Ze zijn van Van Haren en kosten € 34,99. Prima deal, vind je niet?

Ik combineer deze boots met een blauwe denim van BF Jeans Amsterdam. Hierop draag ik een t-shirtje van My Jewellery met een zwart/groene leopard print. Uiteraard met een cowboybelt niet ontbreken bij deze look. Qua sieraden draag ik voornamelijk een combinatie van diverse merken.

Details

Dit was hem, mijn OOTD In the mood for boots! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen:

1 Reactie

  1. 30 september 2020 / 15:00

    Wat een leuke boots! 🙂