fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

The Body Shop Fragrance Domes

The Body Shop Fragrance Domes

The Body Shop is lekker bezig. Na de The Body Shop Superfood Hair & Body Mist eind juli is het nu tijd voor de gloednieuwe The Body Shop Fragrance Domes. Het is een parfum in een handig meeneemformaat. De geuren zijn 100% vegan, verkijgbaar in drie geuren en geïnspireerd op superfoods. In dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Lees je mee?

The Body Shop Fragrance Domes

The Body Shop zegt: “Breng een feel-goodgeur aan in een paar seconden met onze Fragrance Domes. Deze parfumbalsem is er in drie op superfood geïnspireerde geuren en is bedoeld voor een instant boost om je geur op te frissen, waar en wanneer dan ook. Probeer Coconut & Yuzu voor een frisse, tropische geur en een echt vakantiegevoel.”

Natuurlijk heb je op mijn blog al heel wat artikelen kunnen lezen waarin ik een parfum review. Dit zijn allemaal spray parfums geweest en nooit in vaste vorm zoals deze Fragrance Domes van The Body Shop. Stiekem was ik direct heel nieuwsgierig maar ook een beetje sceptisch tegelijkertijd.

De verpakking is heel klein en hierdoor dus ideaal om bijvoorbeeld in je handtas mee te nemen. Ergens doet het me eerder denken aan een lippenbalsem dan aan een parfum. De domes zijn wit en iedere geur heeft zijn eigen kleur. De dop is doorzichtig waardoor je de ‘dome’ ook echt ziet. Hierbij moet ik wel opmerken dat ik vind dat de verpakkingen er wat goedkoop uitzien. Zeker voor wat ik van The Body Shop ben gewend.

  • Blauw / Coconut & Yuzu: Een frisse en tropische geur voor een instant vakantiegevoel.
    • Frisse kokosgeur met akkoorden van yuzu, kokos en jasmijn
  • Rood / Pomegranate & Red Berries: Een zoete, friszure geur om eventjes bij weg te dromen.
    • Zoete, fruitige abrikozengeur, met akkoorden van sinaasappel, bergamot en agave
  • Oranje / Apricot & Agave: Een warme, fruitige en verleidelijke geur. Ideaal om jezelf een oppepper te geven.
    • Verkwikkende geur van rode bessen met akkoorden van granaatappel, kers en roos

Deze domes zijn dus een parfum balsem en breng je, zoals je zou verwachten, gewoon aan op de huid. Zoals bijvoorbeeld in je hals of op je polsen. Ik vind het verrassend leuke geuren maar wel echt typische zomergeuren. Persoonlijk zou ik dit zelf gebruiken als ik bijvoorbeeld een dagje naar het strand ga. Mijn favoriet is de Coconut & Yuzu variant aangezien deze het meest fris is van de drie. De geur blijft een uur of 4 goed zitten en hierna moet je wel even bijwerken. Voor 7 euro geen slecht resultaat.

Deze The Body Shop Fragrance Domes kosten € 7,- en zijn te koop bij The Body Shop.

Wat is op dit moment jouw go to parfum? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: