fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Een nieuw hoesje van Selencia

Een nieuw hoesje van Selencia

Sinds vorig jaar heb ik een iPhone Xr. Tot op de dag van vandaag ben ik eigenlijk heel erg blij met deze telefoon. Hij doet precies wat hij moet doen en voornamelijk de camera is natuurlijk mijn grootste vriend. Voor mijn blog en Instagram gebruik ik mijn telefoon iedere dag erg intensief en mede daarom vind ik het belangrijk om mijn telefoon goed te beschermen. Ik heb een nieuw hoesje van Selencia en in dit artikel ga ik je deze laten zien.

Een nieuw hoesje van Selencia

Een tijdje terug was ik een Instagram Story aan het maken met mijn telefoon in een statief en de stand op ‘handsfree’. Dit werkt ideaal en doe ik eigenlijk altijd. Het enige lastige is dat mijn telefoon niet inclusief hoesje in de statief past. Jawel, je raad het al. Het ging een beetje mis en mijn telefoon viel uit de statief. Precies verkeerd waardoor de achterkant van het glas is gebroken. Ai, balen! Gelukkig is het de achterkant en zie je dit, zodra je er een hoesje omheen doet, totaal niet.

Ik ben gegaan voor de Selencia Llyr 2-in-1 Uitneembare Slang Bookcase. Het was een vrij lastige keuze aangezien er heel veel leuke Selencia hoesjes zijn. Uiteindelijk ben ik voor deze variant gegaan aangezien hij een ‘normaal’ hoesje en een bookcase in één is. De bookcase zelf biedt plaats aan 4 pasjes en briefgeld. Het hoesje zelf is uitneembaar met een magneet. Hij is gemaakt van slangen kunstleder en beschikt over schokbestendige, siliconen randen. Daarnaast bevat het hoesje een speciale RFID technologie wat het skimmen van pasjes tegengaat. Ideaal!

Aangezien de achterkant van mijn glas inmiddels is gebroken wil ik natuurlijk de glas van mijn scherm extra goed beschermen. Dit doe ik met een iPhone Xr screenprotector. Ik heb de Selencia Gehard Glas Screenprotector welke is gemaakt van ultradun, ijzersterk glas. Deze scoort 5 sterren gebaseerd op meer dan 70 reviews en kwam als beste uit de test. Dat beloofd wat!

De producten van Selencia shop je bij www.smartphonehoesjes.nl

Wat voor telefoon heb jij? En heb jij hier altijd een hoesje om? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is in samenwerking met Smartphonehoesjes.nl

Delen:

2 Reacties

  1. 14 augustus 2020 / 11:01

    Die ziet er heel goed uit! De website heeft inderdaad fijne hoesjes, ook handig met die vakjes voor pasjes.

  2. 13 augustus 2020 / 12:40

    Ziet er goed uit! Zo’n 2 in 1 hoesje vind ik altijd heel handig voor op vakantie :).