fbpx
32   73
220   233
90   254
60   128
15   203

The Body Shop Superfood Hair & Body Mist

The Body Shop Superfood Hair & Body Mist

Half april kreeg ik een persbericht waarin de The Body Shop Superfood Hair & Body Mist werd geïntroduceerd. Helaas waren de mists vertraagd waardoor ik ze pas afgelopen week heb ontvangen. Uiteraard geeft dit niets, alleen ik was ze stiekem een beetje vergeten. Een leuke verrassing dus. Ben jij benieuwd naar deze gloednieuwe The Body Shop Superfood Hair & Body Mist? Let’s go!

The Body Shop Superfood Hair & Body Mist

The Body Shop Superfood Hair & Body Mist

Een hair & body mist is natuurlijk een typisch zomers product. In een body mist zit een lager percentage parfum waardoor je het op je gehele lichaam kunt sprayen. Het frist je heerlijk op en is een perfect product om tijdens de zomer gewoon altijd in je tas te hebben. Niet gek dus dat The Body Shop deze timing kiest om de Superfood Hair & Body Mists te lanceren.

Je ruikt van top tot teen onweerstaanbaar fruitig met de nieuwe, op superfood geïnspireerde Hair & Body Mists-collectie. Deze schattige, kleurrijke flesjes verspreiden feelgood vibes waar je ook bent en wat je ook doet. Ideaal voor als je onderweg wel een opkikker kunt gebruiken.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft The Body Shop haar inspiratie uit de superfood gehaald. De verwerkte superfood staan allemaal bekend om hun positieve eigenschappen en volgens The Body Shop verspreiden deze flesjes niet alleen een heerlijke geur maar ook ‘feelgood vibes’.

In totaal heeft The Body Shop vijf varianten op de markt gebruikt waarvan ik er vier heb ontvangen. Uiteraard ga ik ze alle vier met jullie bespreken. Qua vormgeving zitten ze allemaal in een doorzichtig flesje met een zilveren spraydop. De etiketten hebben toffe graphics met hele leuke kleuren. Het ziet er allemaal heel erg leuk en zomers uit.

The Body Shop Superfood Hair & Body Mist

Coconut & Yuzu

Deze body mist trok als eerste mijn interesse. Ik zag een prachtige, frisse blauwe kleur en zag gelijk ‘coconut’ staan. Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik gek ben op kokos. Zowel op de geur als op de smaak. Het doet me gelijk op een tropisch eiland wanen en eerlijk is eerlijk, dat kunnen we in deze gekke tijden best een beetje gebruiken.

Sprankelende noten van limoen en yuzu,kokosnoot en jasmijn en een basis van cruelty-free musk en amberhout.

Pink Pepper & Lychee

Ben je meer van een bloemige geur? Dan is deze mist echt iets voor jou. Het is een wat vollere en warme geur.

Boeket bloemen en roos, gecombineerd met noten van lychee, pittige peper en een basis van cederhout en cruelty-free musk.

Apricot & Agave

Toch liever fruitig maar net wat warmer en voller? Dan is deze Apricot & Agave hair & body mist echt iets voor jou.

Een warme, fruitige en verleidelijke geur met zoete gedroogde abrikoos, schijnhulst en een vleugje sinaasappel en bergamot, in balans gebracht met agave en kerrieplant.

Lime & Matcha

De laatste variant is weer een hele frisse mist.

Een sprankelende, verfrissende citrusboost met frisse noten van matcha, limoen, rabarber en een basis van sandelhout en tonkaboon.

The Body Shop Superfood Hair & Body Mist

Conclusie

Ik moet eerlijk bekennen dat ik bijna nooit een mist gebruik maar daar wil ik wel verandering in gaan brengen. Deze The Body Shop Superfood Hair & Body Mist hebben mij namelijk erg positief verrast. Qua geur vind ik ze alle vier lekker maar is toch de Lime & Matcha mijn minst favoriete mist en de Coconut & Yuzu mijn meest favoriete mist. Het ideale van deze sprays is dat je ze dus op je hele huid en zelfs in je haar kunt sprayen. De geur blijft een prima poosje hangen en als je een flesje in je tas meeneemt kun je gedurende dag lekker opfrissen. Voor de prijs kun je prima, lekker royaal sprayen!

  • ·         Coconut & Yuzu Hair & Body Mist – €12
  • ·         Pink Pepper & Lychee Hair & Body Mist – €12
  • ·         Apricot & Agave Hair & Body Mist – €12
  • ·         Lime & Matcha Hair & Body Mist – €12
  • ·         Pomegranate & Red Berries Hair & Body Mist – €12

Gebruik jij weleens een hair & body mist?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 17 juli 2020 / 19:11

    Ik ben lately echt heel erg fan van hair mists, ik heb inmiddels al een flinke collectie! De apricot & agave variant lijkt mij erg lekker. 🙂