fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Even lekker helemaal offline

Even lekker helemaal offline

De meeste mensen hebben op dit moment zomervakantie. Dat is met het weer van aankomende week zeker geen straf. Ik moet nog heel eventjes wachten op mijn vakantie maar heb er zo ongelofelijk veel zin in. Ik wil echt even lekker helemaal offline. Hoe ik dat ga doen? Ik vertel je er graag wat meer over.

Even lekker helemaal offline

Ik heb flink wat hectische weken achter de rug. Voornamelijk op werkgebied was het ongelofelijk druk en daarnaast kregen ook mijn blog en instagram een boost waardoor ik het steeds drukker kreeg met samenwerkingen. Geloof me, mij hoor je echt niet klagen. Ik ben niet vies van hard werken en klaag eerder over verveling dan over drukke tijden. Toch kan ik op dit moment wel merken aan mijzelf dat ik zin heb om op vakantie te gaan.

Op vakantie heb ik 100% vrij van mijn werk. Naast mijn blog en instagram heb ik namelijk een fulltime baan en daar kan ik dan even helemaal afstand van doen. Tijdens de vakantie werk ik wel altijd verder aan mijn blog en instagram. Zo beantwoord ik uiteraard netjes mijn mailtjes, schiet ik wat leuke plaatjes voor instagram en typ ik zo nu en dan een artikeltje. Dit ervaar ik gelukkig zeker niet als ‘werken’ dus dat is goed te doen.

Ik heb mijzelf voorgenomen om tijdens de vakantie even lekker helemaal offline te gaan. Oké, misschien is helemaal offline een tikkeltje overdreven maar ik ga mijn best doen. Zo wil ik wat minder actief zijn op Social Media en het continu up to date blijven van alles en nog wat iets meer loslaten.

Zuid-Frankrijk

Wij gaan op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Onze hond Spyke gaat mee en ook onze motoren (Kawasaki Z1000 en Kawasaki Ninja 650) gaan mee. Daar komen natuurlijk gelijk twee ‘offline’ activiteiten bij, namelijk heerlijk wandelen met onze hond en prachtige ritjes maken op de motor. Eenmaal terug in het huisje wil ik lekker zwemmen, zonnen en gaan lezen. Gewoon eens lekker lezen vanaf papier. Dat is lang geleden! Stom eigenlijk want ik was vroeger echt een gigantische boekenwurm. (Ja jongens, ik las mijn boeken altijd netjes voor een boekverslag!) Naast boeken lees ik ook graag tijdschriften en ik ben nog aan het zoeken naar een proefabonnement. In dit overzicht met alle abonnementen staan zoveel tijdschriften vermeld dat het lastig is om te kiezen. Ik twijfel op dit moment tussen de Linda, Quest en Foodies. Drie hele andere tijdschriften maar alle drie heel erg leuk om te lezen.

Naast de bovengenoemde activiteiten zijn er in Castellane ook genoeg excursies te boeken. Je kunt hierbij denken aan raften, canyoning en aquarando. Daarnaast is er in de buurt ook een heel tof Adventure Park en is het stadje zelf ook zeker een bezoekje waard. We hoeven ons dus zeker niet te gaan vervelen. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in en kijk er enorm naar uit. Nog een paar weekjes werken en dan is het eindelijk zover. Aftellen maar!

Voordat je de grens over gaat is het wel even handig om de coronamaatregelen te checken van het land waar je naartoe gaat. De coronamaatregelen Frankrijk kun je teruglezen via ANWB.

Ben jij al op vakantie geweest of heb je dit nog tegoed? Welk tijdschrift zou jij kiezen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 18 september 2020 / 11:20

    Grappig om dit te lezen. Wij hebben precies hetzelfde gedaan. Helemaal offline en ook naar Zuid Frankrijk geweest. Niet zo zuidelijk als jij. Wij zaten in de buurt van Dijon. 100% offline, een aanrader voor iedereen! Hopelijk heb jij er ook van genoten.