fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Black by Privé Revaux The Posh Zonnebril

Black by Privé Revaux The Posh Zonnebril

Een hittegolf, zo kunnen we de afgelopen twee weken prima noemen. Op zich hoor je mij niet klagen want de zomer is mijn favoriete seizoen. Elke dag de deur uit in een jurkje of rokje met slippertjes eronder, mijn haar in een knotje en een zonnebril op. Heerlijk! Ik heb overigens een nieuwe zonnebril, namelijk de Black by Privé Revaux The Posh Zonnebril. In dit artikel ga ik je daar meer over vertellen.

Black by Privé Revaux The Posh Zonnebril

Black by Privé Revaux The Posh Zonnebril

Black by Privé Revaux The Posh Zonnebril

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik inmiddels een flinke zonnebril stash heb. Vanaf dat ik een jaartje of 16 was gunde ik mijzelf ieder jaar een mooie, dure zonnebril. Vaak kwam ik dan bij merken uit zoals Ray-Ban of Prada. Door mijn blog heb ik inmiddels ook heel wat zonnebrillen opgestuurd gekregen in verband met een samenwerking en daar is mijn nieuwe aanwinst, de The Posh Zonnebril, er één van.

Het merk, Privé Revaux, is voor mij helemaal nieuw. Sterker nog, ik had er nog nooit van gehoord. Toch zijn er heel wat mensen die het merk wel kennen. Fun Fact: het is het zonnebrillenmerk waarmee onze kroonprinses Amalia verscheen in Lech. Sindsdien schijnt het merk razendpopulair te zijn.

Privé Revaux is een Amerikaans merk en bevat een uitgebreide collectie aan kwalitatieve, handgemaakte designer zonnebrillen. Ze bieden 100% uv-bescherming en zijn voorzien van krasbestendige en ontspiegelde glazen.

Het model waar ik voor heb gekozen is de ‘The Posh’ in de kleur Champagne Goud / Warm Koperen Gradiënt. Het is een elegant ontwerp met een stijlvolle, roestvrijstalen wenkbrauwbalk. Ik vind vooral de gouden details met de bordeaux rode kleur een prachtige combinatie! Ben jij meer van de koele tinten? Deze prachtige zonnebril is ook verkrijgbaar in de kleur Kaviaar Zwart / Grijze Gradiënt.

Ik ben gewend zonnebrillen te dragen die een prijsklasse hoger liggen. Meestal zijn ze vanaf de 100 euro. Deze zonnebril van Privé Revaux ligt qua prijs een stuk lager en dat maakte mij juist nieuwsgierig. Zodra ik de zonnebril binnen kreeg was ik direct onder de indruk. Dit is echt een zonnebril van een prachtige kwaliteit welke zeker niet onderdoet aan de rest van mijn duurdere zonnebrillen!

Deze Black by Privé Revaux The Posh Zonnebril kost 39,99

Wat is op dit moment jouw favoriete zonnebril?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 23 augustus 2020 / 16:52

    Mooi! Lijkt op de Dior zonnebril!