fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Een nieuw zitje in onze tuin

Een nieuw zitje in onze tuin

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je inmiddels wel dat ik al 3,5 jaar samenwoon met mijn vriend. Wij hebben een prettige hoekwoning met een perceel van 250m2. Best wel wat tuin dus! Hier ben ik alleen maar blij mee want ik vind het heerlijk om een tuin te hebben en om erin bezig te zijn. Tussen onze openslaande deuren en de veranda links achterin de tuin zat best een lang stuk schutting en al een tijdje wilde ik hier iets mee doen. Ik presenteer jullie: ‘Een nieuw zitje in onze tuin!’

Een nieuw zitje in onze tuin

Zodra wij in maart terugkwamen uit Lapland was de corona uitbraak in volle gang. Zoals iedereen zaten we voornamelijk thuis en mijn vriend en ik besloten om de tuin op te knappen. We maakten bloembakken en verfden onder andere de schutting mat zwart. Een resultaat waar we nog steeds ontzettend blij mee zijn. Toch bleef er een leeg plekje vrij waar ik heel erg graag een zitje wilde maken. Daarnaast is dit precies de plek waar ’s ochtends de zon staat. Ik zag mijzelf al helemaal zitten in een leuk zitje met een kopje koffie in de ochtend.

Voor mijn verjaardag in april vroeg ik de tuinset. Ik ben gegaan voor een vrij simpel model met twee kuipstoeltjes in een antraciete kleur. Dit past namelijk perfect bij de rest van de tuin. Al snel besloot ik er een leuk tuinkleed onder te leggen om er één geheel van te maken en voor de gezellige uitstraling. Uiteraard konden wat leuke plantjes ook niet ontbreken. Geloof me, ik ben dol op planten! In een tuincentrum kocht in antraciete hangbakken voor aan de schutting en hierin zitten paarse bloemen. Op het bijbehorende tafeltje heb ik een pot geplaatst met siergras.

een nieuw zitje in onze tuin

Het setje kon nog wel wat extra’s gebruiken en daarbij heb ik hulp gehad van Zoedt. Zoedt is een jong en vrolijk merk dat zich kenmerkt door de eenvoud en door het gebruik van zwart/wit ontwerpen. Het is een bedrijf dat al meer dan 7 jaar bestaat en de producten worden (zoveel mogelijk) in Nederland gemaakt met aandacht voor milieu.

Tuinposter

Mijn oog viel meteen op deze tuinposter met tekst ‘Zon, wijn & kletsen’. Oké, ik had natuurlijk koffie in de ochtend voor ogen maar een heerlijk wijntje, daar zeg ik nooit nee tegen. Daarnaast is het een perfect zitje om lekker te kletsen en staat hij ook nog eens bijna de hele dag in de zon. Een hele leuke en bijpassende poster.

Tuincirkel

De tuinposter alleen vond ik niet genoeg en daarom heb ik er een aantal tuincirkels bij gekozen. Ik ben gegaan voor de ‘Berenklauw’ cirkel en de ‘Muurcirkel wit met zwarte strepen’. Beide twee vrij simpele prints maar door de ronde vorm geven ze al snel een speels effect. Om het geheel af te maken heb ik er de tuincirkel ‘mijn favoriete plekje is in de zon’ aan toegevoegd.

Tuinkussen

In de kuipstoeltjes kunnen uiteraard tuinkussens niet ontbreken. Ik heb 1 kussen gekozen van Zoedt, namelijk met de tekst ‘Geluk zit in het zonnetje’. Door de tekst en door de print van de berenklauw wordt alles één mooi geheel. Om wat extra kleur toe te voegen heb ik in het andere kuipstoeltje een bohemian kussentje gelegd met mint groen.

Wij hebben een nieuw zitje in onze tuin en ik ben er ontzettend blij mee! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: