fbpx
58   110
229   242
90   256
61   130
15   203

Stay @ Home Blogbox + Winactie

Voor de meeste mensen is de invulling voor de zomervakantie drastisch veranderd. In verband met corona is het toch voornamelijk een Stay @ Home zomer. Hier wordt leuk op ingespeeld met de Stay @ Home Blogbox. Een box gevuld met items die allemaal heel er goed van pas komen als je thuisblijft en jouw Stay @ Home vakantie net even een tikkeltje leuker maakt. In de box zitten in totaal 6 items waarvan ik er eentje dubbel heb ontvangen voor een winactie. Ben jij benieuwd naar de items en naar de winactie? Lees dan nu zeker mee!

Stay @ Home Blogbox

Princess Table Chef Elypse Pure

Met lekker weer is het natuurlijk heerlijk om te barbecueën. Mijn vriend en ik doen dit heel vaak met familie en vrienden. Toch merken we dat we het met z’n tweetjes al snel teveel gedoe vinden en dat we dan sneller kiezen voor de bakplaat. Deze gloednieuwe Princess Table Chef Elypse Pure komt hierbij fantastisch van pas. Wat is het een prachtig design zeg! Het is een gloednieuwe, ellipsvormige bakplaat. Hij is 60cm. lang en heeft luxueuze bamboe pootjes. In het middel zit een afloop met hieronder een vet-opvangbakje. Zo blijft de bakplaat, tijdens het bakken, mooi schoon en loopt het vet weg. De bakplaat is geschikt voor zowel binnen als buiten en voorzien van een anti-aanbaklaag. De bakplaat kun je van de pootjes aftillen waardoor je hem makkelijk kunt schoonmaken. Extra ideaal is dat hij vaatmachine bestendig is.

  • Princess Table Chef Elypse Pure (103200) kost € 71,99
    • Lees zeker verder, ik mag een bakplaat weggeven! 

Tuincentrum Leurs

Een bezoek brengen aan een tuincentrum vind ik altijd super leuk om te doen. Meestal doe ik dit met mijn moeder aangezien wij allebei nogal van planten houden. In de box trof ik een hele leuke uitnodiging voor Tuincentrum Leurs in Venlo. Dit is een heel groot tuincentrum met alle ingrediënten voor een gezellige dag. Ze hebben namelijk zelf twee horecagelegenheden, een buitenterras en een gratis speelwereld. Ze hebben diverse afdelingen en alles om je huis, tuin of balkon extra gezellig te maken. Als je thuis blijft tijdens de zomervakantie dan is het natuurlijk wel leuk om je tuin wat extra gezellig aan te kleden. Ik ga dus zeker een keertje richting Venlo om een bezoekje te brengen aan Tuincentrum Leurs.

  • Straelseweg 370, 5916 AD te Venlo

Dobble Beach

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik dol ben op spelletjes. Het liefst een partyspelletje dat zorgt voor extra gezelligheid. Tijdens de strenge coronalockdown hebben mijn vriend en ik heel wat avonden spelletjes gespeeld dus een nieuw spel is zeker gewenst. Ik heb Dobble Beach ontvangen, een waterproof variant van Dobble met een zomerse twist. Het zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen staan afgebeeld. Je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en benoemen. In totaal kun je er 5 varianten van spelen, ideaal voor de afwisseling.

  • Dobble Beach is van Asmodee en is te koop bij Bol.com voor € 15,99

HG producten

Als je toch thuis blijft, dan kun je natuurlijk ook prima wat tijd vrijmaken voor een grote schoonmaak. Zelf heb ik altijd de producten van HG in huis en een extra voorraadje kan natuurlijk nooit kwaad. Ik heb in totaal 6 flacons ontvangen, namelijk:

  • Oven Grill en Barbecuereiniger – 500ml. – € 6,95
    • verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens en van grills, barbecues en bakplaten.
  • Tuinmeubel krachtreiniger – 500ml. – € 3,95
    • verwijdert snel en gemakkelijk sterk aangehechte vervuiling van tuinmeubelen.
  • Alles reinigende interieur spray – 500ml. – € 2,55
    • verwijdert zeer eenvoudig vuil, vet, vingerafdrukken, kringen en vele andere vlekken en vervuiling van allerlei oppervlakken.
  • Toetsenbord reiniger – 90ml. – € 2,99
    • een sneldrogende en ontvettende reiniger die speciaal is ontwikkeld om aanslag door (huid)vet en ander vuil en stof snel, effectief en hygiënisch te verwijderen.
  • Hygiënische toiletruimte alledag spray – 500ml. – € 3,19
    • een fris ruikende en sneldrogende sprayreiniger voor het snel en gemakkelijk dagelijks hygiënisch reinigen van alles in de toiletruimte.
  • Hygiënische toiletgel – 500ml. – € 2,49
    • krachtige reinigings- en ontkalkingsgel voor het regelmatig reinigen van het toilet.

Heb je een vraagstuk in huis met betrekking tot reiniging en goed onderhoud? Bekijk dan de pagina met tips van HG eens. Je kunt op deze pagina navigeren door de verschillende categorieën met tips. Echt ideaal!

Lady Pleasure

Op zoek naar wat extra spanning in bed? Dit is de Sir Luvalot – Bullet. Het is een discreet, compact en waterdicht model. Hij heeft in totaal zeven standen en in de verpakking wordt een batterij meegeleverd.

  • Deze Sir Luvalot – Bullet kost € 17,95
    • met de code ‘lindseybeljaars15’ ontvang jij 15% korting op jouw bestelling.

Sigg Hot/cold One

De toerist in eigen land uithangen en lekker wat daagjes weggaan is natuurlijk een goed idee. Wanneer je onderweg warm of koud drinken bij wilt hebben is de Sigg hot / Cold One perfect! Hete is een fles die slank, stijlvol en praktisch is. Hij is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig 18/8 roestvrij staal en houdt draken urenlang aangenaam warm of koud. De bovenkant is ideaal in het gebruik. Je kunt de fles  hierdoor makkelijk dragen, openen, drinken en sluiten met één hand. De fles heeft een inhoud van 0,5 liter.

  • Sigg Hot/Cold One kost € 32,95

Winactie

Deze unboxing een super toffe winactie. Ik mag namelijk een Princess Table Chef Elypse Pure (103200) ter waarde van € 71,99 weggeven. Wat moet je doen om deze bakplaat te winnen?

    • Volg mij op Facebook (https://www.facebook.com/lindseybeljaars/)
    • Volg mij op Instagram (https://www.instagram.com/lindseybeljaars)
    • Laat in de reacties hieronder weten dat je meedoet en vertel mij waarom je deze bakplaat graag wilt winnen.

Heb jij deze zomer ook een Stay @ Home vakantie? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

 

Delen:

11 Reacties

  1. Naomi Jordaan
    12 augustus 2020 / 07:51

    Oooh wat is deze mooi! Ik wil met mijn verjaardag lekker eten met m’n familie. Dit zou een fijne uitkomst zijn. Iedereen kan dan iets bakken naar wens + het is gezellig! (Ik volg je op Instagram en Facebook)

  2. Risje
    11 augustus 2020 / 23:45

    Jaaaaa ik doe graag mee, ik heb helaas geen barbecue en met de verplichte staycation zou ik zo toch nog gezellig met de kids of vrienden het vakantie gevoel kunnen vieren ?

  3. Iris
    11 augustus 2020 / 20:45

    Ook wij doen graag mee! In de zomer komt familie vaak bij ons in de tuin bbq-en waarbij we de hele avond bordspelletjes spelen. Hartstikke gezellig altijd! Wanneer we echter geen bezoek hebben zijn we met z’n 2tjes (al is ons eerste kindje onderweg! ?) en vinden we het ook leuk om deze spelletjesavonden samen te doen. Bbq-en is dan toch wel een hele klus voor ons dus zo’n bakplaat is dan ideaal! Zowel met de familie als met z’n 2-en makkelijk te gebruiken. ?????

  4. 27 juli 2020 / 20:53

    Wat tof dat je die prachtige bakplaat mag weggeven. I’m in, want ik wil graag zo’n bakplaat die nog nooit matcht met mijn interieur :-)!!

  5. Lisa
    27 juli 2020 / 09:30

    Jaaaa, ik doe mee! ? Wil deze graag winnen, zodat San en ik lekker in onze tuin die helemaal af is, kunnen genieten van heerlijk gourmetten! Hmmmm ?????

  6. Lies Rector
    26 juli 2020 / 23:12

    Wat een leuke winactie! Ik waag graag mijn kans! In de zomer bbqen mijn mama, papa, zus en ik wel regelmatig. Mama vindt het altijd een heel gedoe om alles klaar te zetten en het duurt altijd wel een tijdje voordat mijn papa de bbq gepoetst en opgeruimd heeft. Met deze handige bakplaat zou dit probleem meteen verholpen zijn. Zo kunnen we ook allemaal ons eigen vleesjes bakken op tafel. Dit zorgt ook voor een beetje meer sfeer en gezelligheid.

  7. Lincy
    26 juli 2020 / 17:28

    Wat leuk bedacht zo’n box! En wat leuk dat wij als lezers nu ook kans maken! Ik doe graag mee om de thuisvakantie toch wat op te leuken ?

  8. Jolijn
    26 juli 2020 / 09:52

    Wat een leuke actie! Ik ben aan het sparen voor mijn uitzet en deze bakplaat zou een zeer welkome toevoeging zijn!

  9. kempenaers anita
    23 juli 2020 / 14:57

    doe graag mee voor deze mooie bakplaat kunnen we ook zowel binnen als buiten (zijn maar met twee) ook gezellig bbq zodat we de grote bbq niet moeten gebruiken

  10. Marian B
    23 juli 2020 / 12:16

    Dat is een wel hele mooie bakplaat, het ziet er ook uit als een hele fijne bakplaat. Wij hebben alleen een BBQ en soms is het best een gedoe inderdaad. Wij zijn wel van het snelle, deze bakplaat is daarom ideaal. ???

  11. Mandy Buying
    23 juli 2020 / 08:38

    Ik doe graag mee met de winactie zodat ik gezellig met vriendinnen in de tuin kan eten deze zomer! 🙂