fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

OOTD Beige flared broek

OOTD Beige flared broek

De laatste tijd heb ik de flared broeken trend helemaal te pakken. Inmiddels heb ik er in verschillende kleuren en printjes en vind ik het heerlijk om er een lookje mee te creëren. In deze OOTD Beige flared broek zie je een prachtige broek van Loavies. Benieuwd naar mijn lookje? Lees zeker mee.

OOTD Beige flared broek

Ben je op zoek naar een hippe webshop met betaalbare items? Dan zit je bij Loavies al snel goed. Dit is zeker één van mijn favoriete webshops als het kleding betreft. Ze hebben een gigantisch aanbod en ik ben vooral weg van hun jurkjes, rokjes en flared broeken.

Deze beige pantalon zit echt als gegoten. Ik heb hem in de maat S en het is de ‘Loavies sand flared pantalon’. Hij heeft een ritssluiting en een haak-oog sluiting aan de voorkant. Aan de zijkant heeft hij ‘echte’ zakken en de zakken op de kont zijn ‘nep’. Hij valt high waisted en heeft riemlusjes. Het is een flared broek, oftewel met uitlopende pijpen. De pantalon is gemaakt van 95% polyester en 5% elastane en hierdoor zit hij ongelofelijk comfortabel en soepel! 

  • Loavies beige flared broek – € 39,99

Hoe mega schattig is de top die ik op de pantalon draag? Ik vind het echt een perfecte match! Het is de ‘Loavies multicolour bloemen print top’. Een top met een wit, groen, gele en oranje bloemenprint. Tinten die natuurlijk perfect staan bij een beige, zandkleurige broek. Hij heeft een v-hals, pofmouwtjes, rimpels aan de voorzijde en smock aan de achterkant. Hierdoor zit hij mooi nauwsluitend rond de middel. De top valt cropped met korte mouwtjes. 

  • Loavies bloemenprint top – € 27,99

Ik heb een mooie slag in mijn haar en draag hierin een haarband die lijkt op jute met een knoop in het midden. Onder de pantalon draag ik mijn cognackleurige hakken van Omoda. Beide items maken, naar mijn mening, de look helemaal af. Voor de rest draag ik een mix van zilveren en gouden sieraden.

Instagram

Heb jij dit lookje voorbij zien komen op mijn instagram?

Details

Dit was hem, mijn OOTD Beige flared broek! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’

Delen:

1 Reactie

  1. 21 juli 2020 / 10:16

    Staat je super! Ik vind die flared broeken echt super leul. Vind het alleen altijd lastig om te kiezen wat ik er op draag en welke schoenen ik dan aantrek. Al kan ik momenteel vanwege de zwangerschap sowieso geen normale kleding aan… (Can’t wait, haha)