fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

Kneipp Cherry Blossom Lijn

Het merk Kneipp ken ik van mijn schoonmoeder. Zij zweert bij deze producten en gebruikt, vooral als het gaat om douchegel, niets anders dan de producten van Kneipp. Stiekem ben ik mede daardoor ook erg fan geworden van het merk en laat ik je met alle liefde en plezier de nieuwe lijn zien, namelijk de Kneipp Cherry Blossom Lijn. Let’s go!

Kneipp Cherry Blossom Lijn

Ik had deze lijn al gespot en was direct mega blij toen hij uiteindelijk op mijn deurmat belandde. De geur van Cherry Blossom vind ik namelijk altijd heel erg lekker en ik hoop dus op een match made in heaven!

Deze nieuwe lijn voorziet jouw huid niet alleen van een fijne geur, maar zal de huid ook optimaal voeden en beschermen tegen uitdroging.

Deze heerlijke nieuwe lijn bevat kersenbloesem en rijstkiemolie. Kersenbloesem staat symbool voor schoonheid en een nieuwe begin. Het extract hiervan werkt kalmerend en verzorgend en zorgt voor een gehydrateerde huid een een verzorgd gevoel. ‘Bijzonder Licht’ dat is letterlijk wat rijstkiemolie betekent en deze olie staat bekend om de huidverzorgende eigenschappen. De olie houd de huid glad en gezond en beschermt tegen huidveroudering.

Deze Kneipp Cherry Blossom Lijn bestaat uit de volgende drie producten;

 • Badkristallen
 • Handcrème
 • Body Lotion Spray

Badkristallen

Oeh, ik ken dit nog van vroeger. Al is het echt gigantisch lang geleden dat ik badkristallen heb gebruikt. Tof, even iets anders! Gelukkig heb ik een bad en noemt mijn vriend mij niet voor niets een ‘badeend’ dus dat komt even goed uit. Deze kristallen zijn gemaakt van zuivere zoutkristallen uit een zoutmijn van miljoenen jaren oud. Je vult de dop van deze pot met de kristallen en zo heb je voldoende voor een heerlijk bad. Je water kleurt in bad lekker mee en verspreid een heerlijke, lichtzoete geur. Love it! 

Handcrème

Een musthave in de winter. Ik kan echt niet zonder handcrème en ik kan er dan ook niet genoeg van hebben. Op het moment dat mijn handen ook maar een mini beetje droog aanvoelen begin ik direct te smeren. Deze crème is verrijkt met een voedende en plantaardige formule die de handen intensief hydrateert. Gelukkig neemt de huid de crème snel op en merk ik echt verschil. Heerlijk!

Body Lotion Spray

Ik moet eerlijk toegeven dat ik te weinig Body Lotions gebruik. Zeker in de winter zou ik hier echt veel vaker mee moeten smeren. Een goede motivatie om daar weer eens mee te gaan beginnen. Deze spray is een soort mousse die je gelijk op de huid kunt aanbrengen. Je smeert je ermee in en that’s it. Gelukkig trekt hij snel in waardoor je je vervolgens gewoon gelijk kunt aankleden. Een groot pluspunt!

Conclusie

Ik was natuurlijk al een Kneipp Fan maar gelukkig ben ik dat, na het testen van deze producten, nog steeds. Het is een hele fijne lijn en heel geschikt voor deze koudere dagen. Mijn favoriete product is absoluut de pot vol met badkristallen. Zeker met deze kou vind ik het namelijk heerlijk om een warm bad te pakken en met deze kristallen is dat een extra feestje. Dit overigens niets ten nadele van de andere twee producten want ook deze zijn beide mega fijn.

 • Badkristallen – 500gr. – € 8,49
 • Handcrème – 75ml. – € 6,49
 • Body Lotion Spray – 200ml. – € 9,99
  • Ze zijn te koop bij alle Kneipp verkooppunten zoals de drogisterijen

Ben jij bekend met de producten van Kneipp? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. VWillemse
  21 december 2018 / 09:55

  Inderdaad een fijne lijn deze van Kneipp…niet echt een winterse geur, maar dat vind ik juist wel prettig met dit gure weer, een wat lichtere fris zoete geur.

 2. 21 december 2018 / 08:59

  Heerlijke lijn dit!