fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

All time favorite webshops

All time favorite webshops

Persoonlijk ben ik altijd meer fan geweest van gezellig shoppen in de stad. Natuurlijk is dat, mede door corona, op dit moment net eventjes wat anders. Er wordt dan ook online veel meer besteld dan normaal. Komend weekend ga ik voor het eerst weer heerlijk een dagje naar de stad en daar kijk ik al een tijdje enorm naar uit. Wel heb ik mij beseft dat ik altijd all time favorite webshops heb en die ga ik in dit artikel bespreken.

All time favorite webshops

1. Omoda

Op zoek naar schoenen of mooie accessoires? Omoda is absoluut mijn place to be. Of ik nu op zoek ben naar sneakers, laarsjes, hakken of loafertjes.. deze webshop heeft echt een fantastisch assortiment schoenen en merken. Ik ben natuurlijk al een tijdje lid van de Omoda Friends familie waardoor ik hier zo nu en dan een prachtig nieuw paar mag uitzoeken. Daarnaast heb ik, in maart, zelfs een toffe fotoshoot voor Omoda mogen doen. Dit was echt heel erg leuk! #feelingblessed

2. Bol.com

Tsja.. deze webshop heeft natuurlijk echt alles. Ik breng vooral een bezoekje aan Bol.com als ik op zoek ben naar een bijvoorbeeld een cadeau, een boek of een nieuw bordspel. Laatst heb ik een artikel geschreven waarin ik leuke spelletjes voor 2 personen heb besproken. Deze spellen zijn op dit moment nog steeds favoriet bij ons en zijn allemaal verkrijgbaar via Bol.com

3. ComeGetFashion

Kleding webshops zijn er natuurlijk echt ontelbaar. Er zijn er heel erg veel waar ik graag shop en ComeGetFashion is er absoluut één van. Zeker in de zomer vind ik het assortiment dat deze shop aanbied heel erg leuk. De rokjes en jurkjes spreken me altijd ontzettend aan en daarnaast hebben ze ook altijd toffe accessoires en cut out boots.

4. De Bijenkorf

Zo nu en dan wil ik nog weleens iets veranderen in ons interieur. Ik merk dat dit vooral in het voor- en najaar altijd begint te kriebelen. Op Pinterest doe ik inspiratie op en vervolgens ga ik bij diverse woonwinkels rondneuzen naar items. De Bijenkorf vind ik hiervoor een hele fijne webshop. Het assortiment spreekt me aan en ik vind het doorzoeken van de site erg gebruiksvriendelijk.

Dit zijn 4 van mijn All time favorite webshops. Wat zijn jouw favorieten? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links.

Delen:

1 Reactie

  1. VWillemse
    10 juli 2020 / 10:13

    O’moda, Bol.com en Bijenkorf zijn ook wel mijn favorieten.
    Daarnaast nog Douglas en Superwinkel.nl en Zalando uiteraard ?