fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Leuke zomerspellen + Win een partygame

Leuke zomerspellen + Win een partygame

Het weekend staat weer voor de deur en ik vind het heerlijk om wat vrienden uit te nodigen voor een gezellige borrel. Tijdens het borrelen vind ik het zelf altijd heel erg leuk een spelletje te spelen. In dit artikel vertel ik je alles over leuks zomerspellen. Daarnaast mag ik ook een super leuk partyspel weggeven. Ben jij benieuwd naar de spelletjes en naar de winactie? Lees dan zeker mee.

Leuke zomerspellen + Win een partyspel

Partyspel HINT

Dit partyspel is echt fantastisch. Ik heb het nu meerdere keren gespeeld en het is absoluut hilarisch. Je kunt het zien als een mix tussen 30seconds en Party&Co. In dit partyspel laat je jouw teamgenoten begrippen raden door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. De doos is ook gelijk het speelbord en daar is natuurlijk goed over nagedacht. In totaal zitten er 450 verschillende speelkaarten dus met dit spel kun je heel wat avondjes vooruit zonder dat je op een gegeven moment de kaartjes uit je hoofd kent. De zandloper bevat 90 seconden en op de kaartjes staan in totaal 5 items die geraden moeten worden. Voor elk goed geraden item krijgt je team 1 punt. Echter staat bovenaan in het rood op het kaartje ook een ‘verboden woord’. Wordt deze gezegd? Dan ontvangt je team 2 minpunten!

Dobble

Dobble is geen nieuw spel maar ik heb de leuke waterproof variant met een zomerse twist ontvangen. Deze variant is geleverd met een heel handig strandtasje waardoor je het spel overal mee naartoe kunt nemen. Dit is een spel dat leuk is voor jong en oud en gespeeld kan worden in 5 verschillende varianten.

Populairste spelvariant: In het midden ligt de stapel met Dobble kaarten en iedere speler begint daarnaast met 1 kaart. Je start door de kaart om te draaien en opzoek te gaan naar identieke symbolen op de kaartjes. Zie jij hetzelfde symbool het snelste en roep jij deze om? Dan win jij het kaartje bovenop de stapel. Dit kaartje leg je op jouw stapeltje en op de stapel in het midden komt vanzelf een nieuw kaartje tevoorschijn. Dit herhaal je kaartje voor kaartje. Zodra de stapel op is worden de gewonnen kaartjes geteld. Degene met de meeste kaartjes wint het spel.

Throw Throw Burrito

Door naar een ander partyspel. Een tijdje terug schreef ik een artikel waarin ik de leukste spellen voor 2 personen heb besproken. Hierin heb ik onder andere Exploding Kittens benoemd. Overigens zeker ook nog steeds een van onze favorieten. In de beschrijving van Throw Throw Burrito staat: ‘Fan van Exploding Kittens? Wacht maar tot je Throw Throw Burrito hebt gespeeld! Throw Throw Burrito is een grappig partyspel dat een combinatie is van een kaartspel en trefbal.’ Je kunt natuurlijk wel begrijpen dat dit meteen mijn aandacht heeft getrokken. Dit spel is namelijk gemaakt door dezelfde makers als Exploding Kittens.

Bij dit spel verzamel en speel je kaarten en gooi je, op sommige momenten, speelgoedburrito’s naar je tegenstanders. Een echte partygame die echt zorgt voor hilarische taferelen. Tijdens het spel kun je punten scoren en punten stelen en in een duel moet je proberen de burrito’s te ontwijken. Echt een spel dat je geprobeerd moet hebben!

Dit spel is overigens nu ook verkrijgbaar in Throw Throw Burrito Extreme Outdoor! ? Dit is een extreme ‘buiten’ editie met grote opblaasbare burrito’s. Dat is toch geniaal? 

Online bestellen

De uitgever van deze spellen is Asmodee. Ze zijn te koop bij o.a. Bol.com

 • HINT – € 35,-
 • Dobble – € 44,99
 • Throw Throw Burrito – € 35,-

Leuke zomerspellen

Winactie t.w.v. € 35,-

Een leuk extraatje, ik mag het partyspel HINT 1x weggeven aan één van jullie. HINT is dus, zoals hierboven aangegeven, een super leuk partyspel. Fun gegarandeerd tijdens een avondje borrelen met familie en/of vrienden. Wat moet je doen om kans te maken op dit bordspel t.w.v. € 35,-?

 • Volg mij op Facebook (https://www.facebook.com/lindseybeljaars/)
 • Volg mij op Instagram (https://www.instagram.com/lindseybeljaars/)
 • Volg AsmodeeNL op Facebook (https://www.facebook.com/asmodeeNL)
 • Laat in de reacties hieronder weten waarom jij dit spel wilt winnen

Dit zijn naar mijn mening hele leuke zomerspellen. Ken jij nog een spel dat absoluut aan deze lijst moet worden toegevoegd? Let me know! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

20 Reacties

 1. Renate
  13 augustus 2020 / 21:11

  Ik hou van spelletjes spelen. Vooral HINT is fantastisch!! Heb het een keer gespeeld en heb helemaal dubbel gelegen van het lachen. Wat een breinbrekers zitten er tussen ?. Hopelijk heb ik geluk en win in dit spel!!

 2. Jolijn
  4 augustus 2020 / 13:57

  Wat super leuk! Mijn vriendin die helemaal gek is van spelletjes zou ik hier mee willen verassen!
  Ik heb alle stappen gedaan (:

 3. Cindy
  4 augustus 2020 / 09:07

  Vakantie ➡️ camping ➡️ spelletjesavonden

 4. Cindy
  4 augustus 2020 / 09:06

  Vakantie ➡️ camping ➡️ speltjesavonden

 5. Marijke
  30 juli 2020 / 19:27

  Superleuke actie!
  Wij spelen graag spelletjes, throw throw burrito is erg grappig om te spelen.
  Het zou echt heel leuk zijn om HINT te winnen zodat we dit met het mooie weer lekker buiten kunnen spelen met wat vrienden of met wat minder weer lekker binnen. Lijkt me een heel leuk spel?

 6. Silke
  30 juli 2020 / 19:24

  Klinkt als een heel leuk spel voor het geplande weekendje weg met vriendinnen! Zeker nu we niet meer op stap kunnen erg leuk om spelletjes te spelen bij de tent, ook codenames is een aanrader voor een gezellige avond met vrienden! ?

 7. kempenaers anita
  30 juli 2020 / 16:01

  ziet er een leuk spel uit om samen met de kinderen te spelen wanneer ze op bezoek komen

 8. Sharon
  29 juli 2020 / 23:16

  Wat heerlijk om zo’n spel op een zomerse avond na een bbq te doen of binnen als het regent in ons gekke land! Gek op spelletjes! Ook erg leuk om te regenwormen!!

  • Ingrid Langstraat
   30 juli 2020 / 06:30

   Wat leuk voor de lange zomeravonden met het hele gezin. Ook leuk voor mijn oudste zoon om met zijn vriendjes te spelen. Wij zijn gek op spelletjes. Keer op keer hebben wij pas gekocht, erg leuk. En beverbende kun je spelen met groot en klein en blikft ook favoriet!!

 9. Saskia van der Heijden
  29 juli 2020 / 18:31

  Wat een GEZELLIGE prijs!! ☺️
  SUPER om dit op een zomerse avond tot in de late uurtjes met vrienden of familie te spelen ??‍♀️
  Ik doe graag mee!

 10. Suzanne Verkooijen
  28 juli 2020 / 23:47

  Lijkt me een heel leuk spel voor ons gezin, maar ook om met vrienden te doen!

 11. Fer
  28 juli 2020 / 20:58

  Leuk spel wil wel avond spelen op familie weekend

 12. Sharon de Ridder
  28 juli 2020 / 17:32

  Nou, dit lijkt me de vrijdagmiddagborrel wel opleuken hoor! Ik weet vast een manier te verzinnen om dit met 1,5 m afstand van elkaar te doen!

 13. Lisa
  28 juli 2020 / 16:11

  Wat een cool spel lijkt me dat! Ik doe zeker mee! Ik, mijn vriend en veel vrienden van ons zijn spelletjesfanaat en deze zou mooi bij onze collectie passen! ? Ben benieuwd!

 14. Kim
  28 juli 2020 / 12:12

  Super leuk! En nu we vakantie vieren in eigen land komt dit al helemaal van pas en vooral tijdens het vriendenweekendje! 🙂

 15. Rick Peters
  27 juli 2020 / 23:53

  Wat super heb je de spellen omschreven/uitgelegd!
  Mijn 2 dochters zouden hint erg leuk vinden! Zij zijn 6 en 9 jaar en vinden bordspellen/ spellen erg leuk!
  En zouden dit spel dan ook graag willen uitproberen!
  ??????

 16. Mark v o
  27 juli 2020 / 19:21

  Super tof fijn voor een spelletjes avond met familie of vrienden. Grappig om na een gezamenlijke eten nog geoorloofd om een ander een burrito naar het hoofd te gooien. Niet zonder HINT natuurlijk.

 17. Nadine
  27 juli 2020 / 18:04

  Ik ben helemaal gek van bordspellen. Ik speel bijna elke dag wel een spelletje. Dit spel ken ik nog niet, maar het lijkt me geweldig! Ik doe dan ook graag mee!

 18. Marian B
  27 juli 2020 / 11:11

  Dat ziet er uit als een leuk spel! Perfect oor na de jaarlijkse BBQ van mijn vriendinnenclubje met aanhang. Ben benieuwd!

 19. 27 juli 2020 / 10:19

  Graag doe ik mee aan deze winactie, lijkt mij leuk om dit spel in mijn kennissenkring te spelen,