fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

OOTD Midirok van Lofty Manner

Zodra de zon schijnt heb ik één go-to lookje. Dat is absoluut een midirok met een t-shirtje en sneakers of bikerboots. De afgelopen weken is het weer wat wisselvallig geweest maar gelukkig is er weer goed weer op komst. Mij hoor je niet klagen! In dit artikel laat ik je mijn nieuwe midirok van Lofty Manner zien. Kijk je mee?

OOTD Midirok van Lofty Manner

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat mijn kleding vaak van Sans-Online komt. Ik vind het assortiment van deze webshop echt fantastisch. Het merkaanbod ligt precies in mijn straatje en slagen lukt altijd. Mijn favoriete merken zijn Ydence, Lofty Manner, Mango, ZUSSS en Only. Naast de dameskleding is ook het assortiment voor heren echt fantastisch. Zo nu en dan bestel ik een shirtje voor mijn vriend mee en ook deze valt eigenlijk altijd in de smaak. Voor heren heeft Sans-Online merken zoals Superdry, Circle of Trust en Cast Iron. Oh en laatst scoorde mijn vriend ook een hele leuke korte broek van N.Z.A.

Het zal je dan ook niets verbazen dat ook dit lookje van Sans-Online komt. De midirok is van het merk Lofty Manner. Om precies te zijn is het de ‘Athalia rok’. De rok is zwart met een print van rood, wit en blauwe bloemetjes. Hij is gemaakt van een licht doorschijnende stof in ruche laagjes en valt schuin aan de onderkant. De band om de middel is elastisch en er zit een onderrokje in. Ideaal!

Deze rok combineer je het leukst met een rood, wit of blauw shirtje omdat dit natuurlijk perfect matcht met het printje. In dit lookje ben ik gegaan voor een rood t-shirtje van het merk Only. Om de look wat stoerder te maken draag ik er zwarte bikerboots onder.

Heb jij dit lookje voorbij zien komen op mijn instagram?

Details

Dit was hem, mijn OOTD Midirok van Lofty Manner! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 28 juli 2020 / 08:39

    Ik kan echt zo verlangend naar dit outfitje kijken, haha. Helemaal mijn ding, maar niet te doen met 34 weken zwanngere buik! 😉
    Volgende zomer weer lekker los met rokjes!!