fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Een grafische cursus volgen

Een grafische cursus volgen

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Er staan een aantal cursussen op mijn wishlist die ik graag nog wil volgen en één daarvan is een grafische cursus volgen. Wil jij weten waarom ik dit precies wil doen? Lees nu mee.

Mijn studieloopbaan

Vanuit de basisschool ben ik naar HAVO/VWO gegaan op de middelbare school. Na drie jaar VWO ben ik naar HAVO 4 gegaan en in HAVO 5 succesvol geslaagd voor mijn examen. Hierna heb ik gekozen voor de opleiding HBO Vrijetijdsmanagement op de NHTV (Nu BUas) te Breda. In mijn propedeuse periode kwam ik er al snel achter dat deze opleiding voor mij niet heel geschikt was. Het was wel heel erg toegespitst op de evenementen en ik ervoer elk project als ‘hetzelfde’ waardoor de uitdaging al snel verdween. Ik besloot met de opleiding te stoppen en in een tussenperiode een thuiscursus tot weddingplanner te volgen. Puur omdat evenementen mij toch bleef trekken en ik de trouwbranche gewoon heel erg interessant vond. Na het afronden van deze cursus ben ik in september de opleiding HBO Communicatie gaan doen aan de Avans Hogeschool te Breda. Deze opleiding heb ik gevolgd in een deeltijdvorm waardoor ik daarnaast fulltime ben gaan werken. Een combinatie die voor mij perfect bleek te zijn. Inmiddels ben ik alweer 3 jaar afgestudeerd en mag ik mijzelf officieel een communicatiespecialist noemen.

Mijn eigen bedrijf

Tijdens mijn opleiding ben ik tevens deze blog gestart. Het bouwen van een website, het schrijven van teksten, het maken van foto’s en het o.a. SEO proof maken van artikelen vond ik allemaal ontzettend interessant. Alles wat ik op school leerde tijdens mijn opleiding Communicatie kon ik direct toepassen op deze blog. Daarnaast ben ik ook een instagram account begonnen waar ik inmiddels meer dan 12000 volgers op heb. Het bouwen van crossmediale marketing campagnes heb ik inmiddels aardig onder de knie. Ik vind het leuk dat mijn blog en instagram op dit moment kan inzetten als marketingtool voor campagnes van bedrijven en dat ik kan blijven groeien. Op 1 januari 2020 heb ik mijzelf officieel ingeschreven bij de KvK en mag ik het inmiddels mijn eigen bedrijf noemen.

Een grafische cursus volgen

Je hoort het al, stilstaan is niets voor mij. Ik ben heel erg leergierig en ben graag zo allround mogelijk. Het liefst weet ik van alles iets en ben ik met zoveel mogelijk dingen tegelijk bezig. Vandaar dat ik in 2020 graag een grafische cursus volgen wil. Dit is namelijk een skill die ik op dit moment nog niet goed genoeg beheers en dat zou ik wel heel graag willen. Ik denk dat dit me namelijk extra kan helpen in zowel mijn werk als voor mijn blog en instagram. Daarnaast denk ik dat het vooral ook een hele leuke cursus is om te volgen.

Het liefst wil ik leren werken met Adobe Photoshop of InDesign en echt de fijne kneepjes van dit vak leren. Uiteraard is er een flink aanbod in grafische cursussen dus hierin moet ik de voors en tegens nog afwegen. Op dit moment heb ik de grafische cursus van grafischecursussen.nl op het oog. Zij hebben overigens voor iedereen wel iets te bieden. Dus ook voor mensen die helemaal geen cursus wilt volgen. Zo hebben ze een gratis photoshop-lesboek (aanrader!) en kun je, voordat je besluit een cursus te doen, eerst een gratis proefles aanvragen.

Een grafische cursus volgen, zou dit iets voor jou zijn?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: