fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

La Vie Est Belle

La Vie Est Belle

Frankrijk is een land wat ik minimaal 1x per jaar bezoek. Ik zit dan in het departement Alpes-de-Haute-Provence. Een gebied dat zich kenmerkt door de vele, prachtige bezienswaardigheden. Belangrijke steden in dit gebied zijn o.a. Digne-Les-Bains, Castellane en Sisteron. Het heeft een gevarieerd landschap met prachtige bergen, kloven en uitgestrekte lavendelvelden in juni/juli. La Vie Est Belle! De bekendste Franse uitspraak wat ‘het leven is mooi’ betekent. Lancôme heeft hier een parfum naar genoemd en dit is al jaren een favoriet van mij. Ben jij benieuwd naar deze geur? Ik ga je er vandaag alles over vertellen.

IMG_3096

IMG_3095

La Vie Est Belle van Lancôme

Volgens mij heb ik de geur, Lancôme La Vie Est Belle, al minimaal 5 jaar in mijn bezit. Ik vind het een heerlijke parfum en het blijft een all time favorite van mij. Ik ben overigens niet de enige die deze geur fantastisch vind. In minder dan tien jaar is deze geur uitgegroeid tot de meest verkochte geur die Lancôme ooit in Frankrijk aanbood.

  • Topnoten: Zwarte bes en Peer
  • Hartnoten: Iris, Jasmijn en Oranjebloesem
  • Basisnoten:  Tonkaboon, Vanille Praliné en Patchoulli

Inmiddels zijn er heel wat varianten te koop op de Lancôme La Vie Est Belle parfum. Ik heb de basisgeur in mijn bezit en vind deze stiekem ook het lekkerst. Het is, naar mijn mening, een hele volle en warme geur. Hij begint lekker fris en na wat minuten wordt de geur steeds sensueler en vrouwelijker. Als je deze geur opdoet in de ochtend dan blijf je hem, gedurende dag, ruiken in verschillende gradaties. Een hele veelzijdige geur die blijft veranderen.

Naast dat de geur heerlijk is vind ik ook het flesje super mooi. Het is een glazen, vierkante flacon met hierin een half ovale vorm. In deze ovale vorm zit de geur die zelf lichtroze van kleur is. De dop is vierkant en van glas en hierin zie je ook ‘La Vie Est Belle’ staan. Eromheen zit een grijs strikje om de flacon er extra vrouwelijk uit te laten zien. Alle ‘La Vie Est Belle’ varianten zien er ongeveer hetzelfde uit als deze basisflacon met een kleine, eigen twist. Zo is de eau de toilette iets langwerpiger en bevat de Eclat versie een ruitpatroon op het ovale gedeelte. Allemaal net een iets andere touch dus maar nog steeds wel erg herkenbaar.

Ben jij bekend met de geur La Vie Est Belle van Lancôme?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: