fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

OOTD Midirok van Comegetfashion

OOTD Midirok van Comegetfashion

Aangezien ik afgelopen dinsdag mijn favorieten van juni 2020 heb besproken in een artikel is het nu, voor de verandering, op donderdag tijd voor een OOTD. In dit artikel laat ik je zien hoe ik mijn gloednieuwe midirok van Comegetfashion combineer. Ben jij benieuwd naar deze OOTD Midirok van Comegetfashion? Lees lekker mee.

OOTD Midirok van Comegetfashion

Dit is niet mijn eerste OOTD waarin je een midirok ziet. Het is de laatste tijd echt mijn favoriete kledingstuk. Een midirok zit comfortabel, heeft de perfecte lengte en is eindeloos te combineren.

Dit is de Lovable Midi Skirt Beige en ik draag hem in de maat M. Dit is overigens puur omdat maat S uitverkocht was. Hij past verder prima, al zou een maat S zeker ook goed zijn geweest. De rok bevat elastiek dus dat is natuurlijk al snel goed.

Het is een beige rok die is bezaait met hartjes en tof, schuin is afgesneden met een ruffle effect aan de onderkant. Hij is gemaakt van 100% polyester, heeft een loose fit en zit echt ontzettend lekker. Hij schijnt totaal niet door en is 172m. lang bij maat S. Naar mijn mening het perfecte model in de perfecte lengte. Is beige niet helemaal jouw ding? Dan is deze rok ook verkrijgbaar in zwart en roze.

De rok combineer ik zo stoer mogelijk. Ik draag er een zwart t-shirt op met een stoere print van My Jewellery. In deze print zie je roze, witte, oranje en beige tinten. Het beige komt uiteraard terug in mijn rok en het roze in het tasje dat ik draag van Valentino. De look maak ik af met zwarte bikerboots van Comegetfashion.

Heb jij dit lookje voorbij zien komen op mijn instagram?

Details

Dit was hem, mijn OOTD Midirok van Comegetfashion! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 5 juli 2020 / 21:44

    Hele mooie outfit ❤️

  2. 2 juli 2020 / 10:20

    Wat een super leuk outfitje!