fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Jezelf ontwikkelen vanuit huis

Jezelf ontwikkelen vanuit huis

We zitten met z’n alle in een rare periode. Alhoewel de regels omtrent corona worden versoepeld blijft de boodschap toch om zoveel mogelijk thuis te blijven. Heb je Netflix inmiddels al uitgespeeld en kun je geen film meer zien? Is heel je huis al lente- en zomerproof en is ook je tuin al helemaal spik en span? Dan heb ik nog wel een leuk idee! Jezelf ontwikkelen vanuit huis is namelijk een hele goede optie om je extra nuttig te maken tijdens de uurtjes dat je thuis bent. Hoe en wat? Ik vertel je er alles over.

Jezelf ontwikkelen vanuit huis

Tijdens mijn schoolcarrière werd al snel duidelijk dat ik absoluut een talenknobbel heb. Sowieso vind ik het leren lezen, schrijven en spreken van een andere taal super interessant. Naast talen was ik ook goed in vakken zoals geschiedenis en aardrijkskunde. Waarschijnlijk ook omdat mijn interesse bij dit soort vakken werd gewerkt. Waar ik dan totaal niet goed in was waren vakken zoals wiskunde, economie, natuurkunde en scheikunde. Bij het zien van een bladzijde vol met cijfers ontstaan er bij mij vooral heel veel vraagtekens. Tot op de dag van vandaag is dit overigens nog steeds zo. Niet gek dat ik uiteindelijk mijn Bacholor of Communications heb behaald.

Online cursus

Voordat ik HBO Communicatie ging studeren op de Avans Hogeschool in Breda heb ik eerst een poging gedaan op de opleiding Vrijetijdsmanagement. Helaas bleek die opleiding niets voor mij te zijn en hier stopte ik al snel mee. Er ontstond een periode waarin ik even geen school had en ik besloot mijzelf toch te gaan ontwikkelen. Ik meldde mij aan bij een online cursus Weddingplanner. Dit kon ik doen vanuit huis, het leek me super leuk en paste precies in de tussenperiode.

Spaans leren

Hierna ben ik dus gaan studeren en inmiddels werk ik fulltime op een evenementenbureau. Oh en vergeet ook even mijn blog en instagram niet, dat doe ik er ook ‘nog even bij’, haha! Geen straf hoor want het is echt van een hobby uitgegroeid tot een passie en ik doe dit met ontzettend veel liefde en plezier. Toch zou ik het hiernaast heel interessant vinden om mijzelf nog verder te ontwikkelen vanuit huis. Sinds de Netflix serie La Casa Papel en Narcos en onze reis naar Costa Rica begint het bij mij te kriebelen om een cursus Spaans te doen. Ik zou het leuk vinden om deze taal beter te beheersen op een beginniveau.

Gezonde levensstijl

Ik heb nog een hobby en dat is bakken en koken. Mijn liefde hiervoor is ontstaan tijdens mijn bijbaantje in een restaurant. Hierdoor kreeg ik extra kennis van ingrediënten en gerechten en sindsdien vind ik het leuk om thuis ook elke keer andere gerechten en recepten te proberen. Hierbij probeer ik wel altijd te gaan voor gezonde recepten. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en hier mee bezig te zijn zonder ergens anders aan te denken. Hierdoor zou ik het erg interessant vinden om een cursus te volgen waarbij je meer leert over voeding en producten en wat deze bijvoorbeeld weer voor effect hebben op je lichaam. Dit is iets wat altijd erg mijn interesse heeft gewerkt. Bij ZK Academie zag ik een pakket gericht op een gezonde levensstijl. Ik heb het over het Cursus pakket Gezond en Fit en deze ben ik op dit moment aan het overwegen.

Jezelf ontwikkelen vanuit huis is echt een goed idee! Zou dit iets voor jou zijn?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: