fbpx
52   99
228   240
90   255
61   129
15   203

3x Een mooie midi jurk

3x Een mooie midi jurk

In dit artikel ga ik mijn favoriete kledingstuk bespreken, de midi jurk. De laatste tijd betrap ik mijzelf erop dat ik het liefst iedere dag een midi jurk uit mijn kast trek. Mijn collectie is inmiddels dan ook al best flink. Het fijne vind ik dat ik in de ochtend niet over combinaties hoef na te denken en dat een midi jurk eindeloos te combineren is qua schoenen. Naar mijn mening staat het leuk met slippers, sneakers maar zeker ook met een laarsje. Ben jij nog op zoek naar een mooie midi jurk? Ik laat je er in dit artikel drie zien.

3x Een mooie midi jurk

Ydence – €69,95

De eerste jurk die ik wil bespreken is deze prachtige jurk van het merk Ydence. Hij heeft een animalprint en een waterval hals. Dit is zo’n heerlijke, flowy jurk die prachtig om je lijf heen valt. De jurk is gemaakt van 100% polyester en heeft spaghettibandjes. Dit jurkje kun je chique dragen op een feestje met hakken maar zeker ook casual met slippertjes of zelfs sneakers. De totale lengte is 112 cm bij maat S.

Aaiko – €129,95

De tweede jurk is een prachtige, groene midi jurk van Aaiko. Deze heeft driekwart mouwen, een ronde hals en en een prachtige bloemenprint. De jurk heeft drie lagen, namelijk een boven-, tussen- en onderstuk. Hierdoor heeft hij een heel leuk en speels effect. Deze jurk zie ik vooral voor me met een tof paar witte sneakers. Hij is gemaakt van 100% polyester en is 115 cm bij maat S.

Geisha – €89,95

Na het zien van deze jurk was ik direct super enthousiast. Allereerst omdat ik, in mijn middelbare school periode, heel vaak kleding droeg van Geisha. Ik was het merk stiekem een beetje vergeten maar ze hebben echt super toffe items! Dit is een jurk in een mooie, grafische print met gouden glitter details. De bovenkant is semi transparant en de onderkant is gevoerd met in de taille een knoopceintuur. Door de multi color print kun je deze jurk echt met alles combineren! Ook deze jurk is gemaakt van 100% polyester en is 123 cm bij maat S.

Ben jij nog op zoek naar een mooie midi jurk? Ik hoop dat ik je met dit artikel op een goed idee heb gebracht. Welke van de drie spreekt jou het meest aan? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 21 juni 2020 / 10:54

    Die rechtse jurk staat mij qua model het mooist denk ik. De kleur is alleen niet echt iets voor mij. Ik hou in de zomer meer van felle kleuren. ☀️

  2. 18 juni 2020 / 09:59

    Oh wauw, ik vind ze alle drie echt heel mooi. Jammer dat deze nude tinten mij nooit staan 🙁 Baal ik echt van!