fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

OOTD Finally on Vacay

Jawel, de grenzen zijn open en daar wordt uiteraard gelijk gebruik van gemaakt. We zijn direct richting Frankrijk gereden en hebben hier heerlijk genoten. Uiteraard gingen er een aantal outfitjes mee in de koffer om te shooten voor mijn blog en instagram. Daar is deze OOTD Finally on Vacay er eentje van. Ben jij benieuwd naar dit leuke lookje? Lees en kijk dan zeker mee.

OOTD Finally on Vacay

Zoals je al ziet betreft dit lookje een jurkje. Een prachtig jurkje van Vero Moda die ik scoorde via Sans-Online. Deze webshop is op dit moment absoluut één van mijn favorieten. Ik vind het een overzichtelijke webshop en de merken die ze er verkopen zijn helemaal naar mijn smaak. Naast Vero Moda vind je er ook merken zoals Mango, Lofty Manner, Ydence en ZUSSS.

Terug naar het jurkje van Vero Moda. Het is een korte, beige jurk. Hij is gemaakt van 100% polyester en heeft een hoog aangesloten, ronde hals. Van veraf lijkt het een jurkje met een leopard print maar dat is niet het geval. Het zijn allemaal zwarte blaadjes met hier en daar een gouden touch. Juist dat goud geeft dit jurkje, naar mijn mening, de finishing touch. Ik vind het een heel mooi model. Het jurkje is getailleerd in de middel, heeft mooie roesjes op de schouders en hij loopt mooi uit. Daarnaast heeft hij een onderjurk waardoor hij niet doorschijnt. Op de site staat dat dit jurkje op knielengte valt, maar dat is bij mij niet het geval. Het jurkje is 90cm. bij maat S. Ik draag een Maat S en ik ben 1.78m lang.

Gezien de print is het vrij voor de hand liggend dat ik het jurkje combineer met voornamelijk goud en zwart. Mijn tasje is een gouden clutch van Valentino. Hoe leuk matcht deze bij het jurkje? Daarnaast draag ik een zwarte Ray-Ban zonnebril en zijn ook mijn Ipanema slippers zwart met een gouden detail. De rest van mijn sieraden zijn ook van goud. De merken per sieraad kun je hieronder teruglezen in het detailoverzicht.

Details

Dit was hem, mijn OOTD Finally on Vacay. Wat vind jij van de jurk? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen:

3 Reacties

  1. 23 juni 2020 / 13:32

    Wat een mega leuk jurkje!

  2. 23 juni 2020 / 11:35

    Ah heerlijk zomers deze foto’s! Krijg helemaal zin in de aankomende dagen met het lekkere weer 🙂

  3. 23 juni 2020 / 10:47

    Wauw, hele mooie look. En dat prachtige tasje maakt het helemaal af! <3