fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

De ultieme summer essentials 2020

De ultieme summer essentials 2020

Oh yes! Aankomend weekend is het officieel zomer. Eerlijk gezegd kan ik echt niet wachten. De zomer is mijn favoriete seizoen en ik hoop zo dat we in Nederland gaan worden verwend door heerlijk weer. De weerberichten zien er vanaf volgende week meteen weer beter uit dus kom maar op met die zonnestralen. Omdat ik helemaal in de zomerse sferen ben bespreek ik in dit artikel de De ultieme summer essentials 2020. Let’s go! 

De ultieme summer essentials 2020

Bikini’s/badpakken

Eerlijk is eerlijk, ik kan er geen genoeg van krijgen. Op dit moment heb ik heel wat bikini’s en badpakken in mijn kast liggen. Ik vind het gewoon heerlijk om verschillende kleurtjes en modelletjes in mijn kast te hebben en hier dus per keer een keuze uit te kunnen maken. Ik wissel zelf bikini’s en badpakken altijd af. Dit jaar heb ik zowel een nieuwe bikini als een badpak gescoord van Barts Amsterdam via De Bijenkorf. Als ik op vakantie ga neem ik meerdere items mee zodat ik het ook hier lekker kan afwisselen. Stiekem natuurlijk ook om op de vakantiekiekjes niet telkens dezelfde badkleding te dragen. Tsja, ik blijf een blogger/instagrammer natuurlijk!

Zonnebrillen

Nog zo iets wat ik eindeloos wil afwisselen; zonnebrillen! Ik heb echt mega veel zonnebrillen in alle kleuren en vormen. Daarnaast heb ik zowel dure als super goedkope brillen in mijn stash. Zo heb ik een aantal zonnebrillen van bijvoorbeeld Ray-Ban of Guess maar ook een aantal merkloze brillen. Bijvoorbeeld via een site als deze waar je heel makkelijk super leuke cheapass zonnebrillen kunt kopen.. Zo kun je allerlei verschillende monturen aanschaffen en dus heerlijk, eindeloos combineren. #loveit

Jurkjes

Als laatste kunnen voor mij jurkjes absoluut niet ontbreken in deze lijst met de ultieme summer essentials 2020. In de zomer leef ik echt in jurkjes. Het liefst zijn ze zo luchtig mogelijk, vallen ze net over de knie en hebben ze korte of geen mouwen. Er zijn natuurlijk zoveel toffe jurkjes voor de lente en zomer te verkrijgen. Als ik foto’s terug kijk van de afgelopen zomers en vakanties dan ben ik echt 9 van de 10 keer te spotten in een jurkje.

Dit zijn voor mij de ultieme summer essentials 2020. 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: