fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Mijn go-to lookje op dit moment

Mijn go-to lookje op dit moment

Na wat weekjes helaas wat minder weer is het deze week heerlijk tropisch. Mij hoor je niet klagen want de zomer is mijn favoriete seizoen. Wat mij betreft mag het dan ook zo blijven totdat de herfst begint. In de zomer draag ik het liefst jurkjes en rokjes en ik betrap mijzelf de laatste tijd op een trend wat betreft mijn outfit en daarom wil ik je in dit artikel mijn go-to lookje op dit moment laten zien. Ben jij benieuwd naar deze outfit? Lees dan nu zeker met mij mee!

Mijn go-to lookje op dit moment

Je ziet het al, het betreft een midirok. Mijn allereerste midirok zie je op de foto’s hierboven. Het is een rok van My Jewellery met twee plissé laagjes en een print met zwarte, groene en witte bloemetjes. Bij deze rok is mijn liefde voor midirokken absoluut ontstaan en inmiddels heb ik heel wat in mijn kast liggen in allerlei kleuren, modellen en printjes. Zo heb ik ze inmiddels ook in bijvoorbeeld een overslag- of een schuin afgesneden variant. Er zijn zoveel leuke rokken te koop!

Het combineren ervan doe ik meestal met juist basic items. Dus bijvoorbeeld een wit t-shirtje en witte sneakers. Of juist een zwart shirtje met zwarte laarsjes. Zo is in de outfit de rok de eyecatcher. Tof toch? Daarnaast is een lookje zoals dit ook mega comfortabel. Een midirok zit gewoon echt heerlijk en is lekker luchtig. Daarnaast vind ik de lengte echt perfect. Ik ben 1.78m en een midirok valt bij mij meestal net op of net over de knie.

Qua sieraden draag ik echt alles door elkaar. Roségoud, zilver en goud combineer ik altijd met elkaar. Meestal draag ik meerdere kettingen en armbanden om een leuke, speelse look te creëren. Daarnaast draag ik ook altijd ringen en oorbellen met meestal ook een earcuff. Sieraden vind ik echt onmisbaar bij iedere look. Ik heb meerdere zonnebrillen maar ik merk toch wel dat dit model van Ray-Ban mijn absolute favoriet is. Zeker met dit zomerse zonnebrillenkoordje van May Sparkle waaraan een zeesterretje en een schelpje hangt. Perfect voor de zomer! Deze zonnebril is van vorig jaar en heb ik via Brandfield, evenals het zonnebrillenkoordje. Sowieso is Brandfield mijn favoriete webshop als het gaat om sieraden en zonnebrillen. Het is een super fijne webshop en de merken in het assortiment zijn helemaal naar mijn smaak.

Aangezien ik dus heel graag gouden sieraden draag is mijn go-to clutch op dit moment deze prachtige gouden clutch van Valentino. Ik heb heel veel clutches maar ik merk toch dat ik deze het snelste pak. Goud staat namelijk overal bij en is altijd een goede keus als je het mij vraagt. Deze clutch heb ik ook via Brandfield.

Details

Dit is mijn go-to lookje op dit moment. Wat draag jij op dit moment graag?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: