fbpx
16   28
22   41
17   50
25   62
60   280

Toffe jurkjes voor de lente en zomer

Toffe jurkjes voor de lente en zomer

In de lente en zomer draag ik het liefst jurken. Ik vind het ideaal! Sneakers, slippertjes of espadrilles eronder en je lookje is ready. De lente is op dit moment natuurlijk ik volle gang en ik ben nog op zoek naar wat extra jurkjes voor mijn garderobe. Ik ben aan het zoeken geweest bij OTTO en heb een aantal super toffe jurkjes voor de lente en zomer gevonden. Uiteraard deel ik deze heel graag met jullie in dit artikel. Let’s go! 

Toffe jurkjes voor de lente en zomer

Levi’s Jeansjurk – € 99,99

Mijn oog viel als eerst op deze toffe jeansjurk van Levi’s. Dit is een stijltje dat ik zelf ongelofelijk tof vind. Het jurkje is van denim en heeft een tuinbroek effect. Er zit een logo ter hoogte van de borst en het rokje valt tot boven de knie. De achterkant heeft twee welbekende Levi’s kontzakken. Dit jurkje kun je eindeloos stylen met allerlei verschillende t-shirts, blousjes en truien. Hiermee heb je direct een heel fijn, casual lookje.

  • Deze jeansjurk is verkrijgbaar in denim maar ook in lichtroze.

Tommy Hilfiger Blousejurk – € 99,90 (Nu € 69,90)

Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook dit te leuke jurkje van Tommy Hilfiger tegen. Het is een hele toffe flowy blousejurk in een rode kleur. Hij heeft een Paisley print, een ronde halslijn en een kort mouwtje. Ter hoogte van de middel zit een elastiekje waardoor het jurkje mooi getailleerd valt. Qua lente valt hij boven de knie.

O’neill Linnen jurk – € 69,99

Als laatste wil ik graag deze prachtige jurk van O’Neill bespreken. Het is een midirok en valt dus over de knie. Ik vind vooral de crèmekleur echt prachtig. Hij heeft spaghettibandjes en accentueert de taille met een elastiekje. Op de rug valt hij in een racerback en de voorkant bestaat uit een hele rits knoopjes. Een jurkje zoals dit is echt altijd goed! Een mooie strandhoed en cognackleurtje slippertjes erbij en you’re good to go. Een enkelbandje met schelpjes maakt dit lookje helemaal af!

  • Deze linnen jurk is verkrijgbaar in crème maar ook in het zwart.

Naar mijn mening zijn dit drie hele toffe jurkjes voor de lente en zomer. Heb jij genoeg jurkjes of kun je er nog wel een aantal gebruiken voor de lente/zomer? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: