fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

OOTD New Blue Jeans

OOTD New Blue Jeans

In de lente en zomer draag ik heel graag jurkjes en rokjes. Het is lekker makkelijk en zit comfortabel en luchtig. Toch ben ik in de basis absoluut een meisje dat graag een spijkerbroek draagt. Vandaag laat ik je een heel fijn, maar super basic lookje zien. Wel een lookje dat eigenlijk ‘altijd goed’ is. Ideaal toch?

OOTD New Blue Jeans

OOTD New Blue Jeans

Deze blouse heb ik echt al zeker meer dan 5 jaar in mijn kast hangen. Helaas draag ik hem zelden! Dit lookje is dan ook gelijk een reminder voor mijzelf dat ik deze blouse echt vaker moet dragen. Hij is van de Mango en heeft een crèmekleur. Verder is hij gewoon helemaal basic maar heeft hij een klein beetje structuur in de stof. Een super fijne basic!

Mijn jeans is van het merk BF Jeans. Dit is een echt Hollands product, het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Ze zijn begonnen met plussize jeans maar daarna hebben ze besloten jeans te gaan maken voor alle maten. Ik heb de skinny jeans Jane deep sky wash in de maat 38. Zoals je op de foto ziet, hij zit echt als gegoten. Er zit lekker veel stretch in waardoor hij ook nog eens ontzettend comfortabel zit. De broek kost € 109,95 en is verkrijgbaar via o.a. Wehkamp en Bol.com

Dan door naar mijn sneakers. Hoe leuk matchen ze met dit lookje? Het zijn de Via Vai Zaira Fae sneakers en deze hebben een hele leuke mix van crème, wit, blauw en bruin. Hierdoor zijn de sneakers echt eindeloos te combineren. In een simpel lookje als deze maken ze, naar mijn mening, de look helemaal af. Ik draag ze in de maat 40 en ze lopen echt zo mega lekker. Het zijn mijn favorieten van dit moment. Ik heb ze ontvangen van Omoda.

Mijn haar draag ik in een grote, wilde knot met een velvet crèmekleurige scunchie. Verder draag ik voornamelijk gouden sieraden, een combinatie van ‘van alles’ bij elkaar. Oh en ik draag een super schattig schelpen enkelbandje van ByDavina.

Details

Dit was hem, mijn OOTD New Blue Jeans! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 27 mei 2020 / 18:03

    Wat een leuke sneakertjes! 🙂