fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Maria Nila Beauty Bag

Maria Nila Beauty Bag

Voor deze lente heeft Maria Nila een Beautybag gelanceerd. Dit zijn limited kleurrijke beauty bags gemaakt van 100% gerecycled mesh (gemaakt van PET flessen). Deze Beauty Bag is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren; elke kleur hoort bij één lijn van de Care&Style collectie van Maria Nila. Ik heb de blauwe beauty bag ontvangen met hierin de True Soft Shampoo en conditioner. In dit artikel vertel ik je er alles over. Lees je mee?

Maria Nila Beauty Bag

Maria Nila is een merk dat ik inmiddels al een tijdje ken. Als je gaat zoeken tussen de artikelen op mijn blog dan kom je er ook al een aantal reviews van tegen. Zo heb ik o.a. de Maria Nila Sheer Silver Haarverzorgingslijn gereviewd. In al mijn reviews ben ik heel erg enthousiast over het merk.

De beauty bag bevat vier producten. Naast de fullsize shampoo (350ml.) en conditioner (300ml.) zitten er ook twee handige travelsize producten (100ml.) in de tas. Handig voor op reis! Zoals gezegd zijn er in totaal 6 verschillende kleuren en staat iedere kleur voor een andere lijn. Zo heeft bijvoorbeeld de Structure Repair Lijn een groen tasje en de Sheer Silver Lijn een paars tasje. Mijn tasje is blauw en vertegenwoordigd de True Soft Lijn. Dit is een lijn van Maria Nila die ik nog niet eerder heb geprobeerd.

Maria Nila True Soft Haarverzorgingslijn

Deze lijn is geschikt voor droog haar. Het geeft het haar hydratatie en versterkt de structuur. De lijn is verrijkt met verzachtende Argan olie die pluis vermindert en statisch haar tegengaat. Daarnaast geeft de lijn een mooie glans aan het haar.

Ik heb van mijzelf stijl, blond haar. Mijn haar is eigenlijk ontzettend makkelijk qua verzorging. Na het wassen droogt het snel en ik heb eigenlijk nooit echt last van pluizig haar. Toch vind ik een shampoo en conditioner die het haar extra hydrateert altijd wel erg fijn. Van deze producten van Maria Nila heb je echt maar een klein beetje nodig. De shampoo schuimt lichtjes en laat zich goed door het haar verdelen. Nadat ik de shampoo heb uitgespoeld breng ik een flinke hoeveelheid van de conditioner aan in mijn haar. Nadat deze goed is ingetrokken spoel ik het product uit mijn haar.

Na gebruik voelt mijn haar voelt zacht, schoon en vol aan. Zoals altijd ben ik weer super te spreken over de haarverzorgingsproducten van Maria Nila. Oh en nog niet vermeld, de geur is ook nog eens heerlijk. Ben je nog op zoek naar een fijne haarverzorgingslijn, kijk zeker eens tussen het assortiment van Maria Nila!

Maria Nila is volledig vegan en wordt gemaakt van gerecycled materiaal. De haarverzorging van Maria Nila is ontwikkeld om zacht te zijn voor zowel het haar als de natuur. De producten helemaal vrij van sulfaten, siliconen en parabenen.

De Maria Nila Beauty Bag is verkrijgbaar voor €45 in de webshop

Welke shampoo gebruik jij op dit moment? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 16 mei 2020 / 19:30

    Oh ik ben zó mega benieuwd naar dit merk. Hoor er heel erg veel goeds over. Ik gebruik nu Mad About Curls van Swarzkopf 🙂