fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

OOTD Perfect Leopard Dress + Winactie shoptegoed

OOTD Perfect Leopard Dress

Oh jeetje, was wat het vorige week heerlijk weer zeg. Helaas was het op zondag (moederdag) iets minder maar de rest van de week was het zonnetje er volop. Het perfecte week voor een perfect jurkje. In dit artikel laat ik je mijn OOTD Perfect Leopard Dress zien. Ik droeg dit lookje afgelopen woensdag en natuurlijk heb ik hem voor jullie op de foto gezet. Benieuwd naar dit leuke jurkje? Lees nu mee. Oh en lees zeker tot het einde wat ik mag een hele leuke kortingscode met jullie delen en één van jullie blij maken met shoptegoed!

OOTD Perfect Leopard Dress

In de lente en zomer draag ik het liefst jurkjes en rokjes. Toen ik dit leuke jurkje spotte dacht ik meteen: ‘Dit is echt iets voor mij!’ Het is een ruffle jurk in een oranje/rode kleur met een leopard print. Hij heeft een v-hals en sluit met een wrap sluiting aan de zijkant. Hij valt boven de knie en heeft lange mouwen. Hij is van het merk Colourful Rebel en ik heb hem ontvangen van de webshop Modekriebels.

Natuurlijk staat dit jurkje super leuk met sandaaltjes maar ik vind het leuk om hem wat extra stoer te maken met cutout boots. Mocht het wat kouder zijn dan vind ik het leuk om er een stoer, leren bikerjasje overheen te gooien.

Kortingscode

Met de code ‘Lindsey20’ krijg jij 10% korting op jouw bestelling bij Modekriebels. #happyshopping

Winactie Shoptegoed

Een leuk extraatje, ik mag één van jullie blij maken met een shoptegoed van 25 euro. Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg mij op Facebook (https://www.facebook.com/lindseybeljaars/)
 • Volg Modekriebels op Facebook (https://www.facebook.com/Modekriebelsmaassluis/)
 • Laat in de reacties hieronder weten waarom jij dit shoptegoed wilt winnen

Details

Dit was hem, mijn OOTD OOTD Perfect Leopard Dress! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

15 Reacties

 1. Jolijn
  18 mei 2020 / 21:00

  Super leuke actie! Omdat Maasluis in de buurt is zou dit shoptegoed misschien wel een zetje zijn om een hele leuke shop te ontdekken en toffe kleding te scoren en daarmee te supporteren.

 2. S v Bregt
  17 mei 2020 / 18:50

  Ik zou mezelf graag eens wat moois gunnen.

 3. Anneliese de Waal
  16 mei 2020 / 15:43

  Ik vind de jurkjes prachtig, zou ik heel graag deze zomer willen dragen ???? Groetjes Anneliese

 4. lottie
  15 mei 2020 / 20:17

  Om een mooi jurkje te dragen op mijn diploma-uitreiking!! 🙂

 5. Yvon
  14 mei 2020 / 19:23

  Deze week 45 jaar geworden en vorig jaar voor het eerst in mijn leven een jurkje gekocht. Altijd vond ik mezelf te dik en dacht ik dat een jurkje niet kon. Nu ik ben afgevallen durf ik eindelijk mijn benen te laten zien. Omdat je aan 1 jurkje niet zo veel hebt, komt dit shoptegoed natuurlijk goed van pas.

 6. 14 mei 2020 / 18:53

  Ik doe mee voor mijn zus die wel een cadeautje verdient, zij werkt in de zorg op een nierdialyse afdeling waar het Corona virus een grote impact heeft veroorzaakt. Ik hoop dat dit cadeautje haar zinnen een beetje verzet.

 7. Elvira Lindner
  14 mei 2020 / 18:17

  Leuk jurkje en prachtige foto’s. Tof dat je tegoed weg geeft! Lijkt me leuk om iets uit te zoeken met vrolijke kleurtjes. Ik heb de neiging om veel donkere dingen aan te doen. Terwijl ik weet dat kleur me ook goed staat. Met dit tegoed zou ik dus iets zomers en vrolijks uit gaan zoeken. Genoeg om uit te kiezen!

 8. anja
  14 mei 2020 / 17:37

  erg leuk om wat leuks uit te zoeken en lekker van te genieten als je het draagt

 9. melissa
  14 mei 2020 / 15:57

  Wat een mooi jurkje; echt prachtig; die zou ik ook zeker zelf uitzoeken!

 10. Anita H.
  14 mei 2020 / 11:49

  Gratis shoppen is natuurlijk altijd welkom. En ik heb al wat leuks gezien.

 11. Marian B
  14 mei 2020 / 09:11

  Een mooi jurkje, staat goed. Iets leuks shoppen is altijd leuk, ik kan nog wel wat gebruiken want ik heb erg zuinig aan gedaan de laatste maanden.

  • Yvonne
   14 mei 2020 / 10:59

   Verliefd op dit jurkje, maar ook in love met heeeeeel veel meer items van Modekriebels! Deze verpleegkundige van de kinder Intensive care kan wel een boost gebruiken, maar heeft maar weinig tijd om in real life te gaan shoppen (en dat is natuurlijk verre van slim als ziekenhuismedewerker). Ik heb heel veel zin om m’n online mandje te vullen op Modekriebels en daarbij deze bon in te zetten! Duimen!

 12. marlies mols
  14 mei 2020 / 08:27

  wat een geweldig gebaar verras me maar met dit heerlijke exemplaar, schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 13. Claudia
  14 mei 2020 / 00:54

  Omdat ik mezelf graag wil verwennen met een vrolijke jurk.