fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Leuke ideeën voor Moederdag

Leuke ideeën voor Moederdag

Aanstaande zondag is het zover, Moederdag! Mijn moeder roept altijd: ‘Ik heb liever dat je tussendoor een keer een cadeautje geeft dan met Moederdag!’ Uiteindelijk is deze dag natuurlijk vooral erg commercieel. Toch doen we altijd iets leuks voor Moederdag en worden mijn moeder en schoonmoeder altijd wat extra verwend. Wil jij jouw moeder aanstaande zondag ook verrassen met een kleinigheidje maar heb je geen idee wat? Ik hoop je op een leuk idee te brengen in dit artikel.

 Leuke ideeën voor Moederdag

Bloemen

Eigenlijk kun je het nooit fout doen met een mooie bos bloemen. Het is misschien ‘afgezaagd’ maar natuurlijk wel altijd goed. Zelf ben ik fan van mooie, grote veldboeketten en een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij levert extra pluspunten op. Daarnaast kan de bloemenindustrie op dit moment ook wel een extra steuntje in de rug krijgen dus dat is mooi meegenomen. Wil je origineel zijn? Kijk dan eens naar een boeket met droogbloemen. Dit soort droogboeketten zijn op dit moment helemaal on trend en ze blijven mega lang mooi. Op dit moment heb ik er zelf eentje in mijn keuken staan en hier ben ik heel erg blij mee.

Sieraden

Natuurlijk zijn sieraden ook altijd goed. Vorig jaar heb ik mijn moeder een matchend armbandje gegeven van een armbandje dat ik zelf ook heb. Super leuk! Daarnaast kun je ook een leuk armbandje op maat laten maken of bijvoorbeeld met iets gegraveerd. Daarnaast zijn er natuurlijk nog genoeg andere opties zoals een leuk kettinkje, een setje oorbellen of misschien wel een ring of een enkelbandje? Het leuke met sieraden vind ik dat het eigenlijk altijd goed is en dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt.

Lokale horeca

Voor de coronasituatie ging ik heel erg vaak samen met mijn moeder lunchen. Voor haar verjaardag (in april) hebben we dan ook onder andere een uitgebreide lunch gegeven op dit moment dat dit weer mag. Zoals het er naar uit ziet mogen we vanaf 1 juni weer naar een restaurant en het terras op. Jeetje, wat kijk ik daar naar uit zeg. Tot die tijd hebben de horecabedrijven het zwaar zat en lokaal zie je heel veel leuke acties van boxen speciaal voor Moederdag. Een perfecte combi toch?

Dit zijn mijn drie leuke ideeën voor Moederdag. Heb jij nog een leuk idee? Laat deze zeker achter in een reactie in de comments.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: