fbpx
92   154
105   190
136   257
113   247
86   291

OOTD Long Corduroy Skirt

OOTD Long Corduroy Skirt

Yay! Het is weer OOTD Time! Vandaag show ik jullie een super leuke corduroy rok. De foto’s zijn gemaakt in het dorpje Thorn in Limburg, een mega instaproof dorpje. We waren hier in de buurt tijdens ons weekendje weg in Venlo en besloten er een stukje voor om te rijden met mijn Audi A1. Ben jij benieuwd naar de foto’s en naar mijn OOTD Long Corduroy Skirt? Let’s GO! 

OOTD Long Corduroy Skirt

OOTD Long Corduroy Skirt

OOTD Long Corduroy Skirt

In het dorpje Thorn hielden we een echte instagramsessie. Dat betekent basically: diverse kledingsetjes in de auto en op de meest ongemakkelijke plekken omkleden. Het zorgt voor hilarische taferelen maar dit is wel de meest prettige manier om in een paar uur tijd even lekker wat content te schieten voor mijn Instagram Account. @lindseybeljaars

In dit lookje draag ik een satijnen, zwarte body van My Jewellery. Deze is al van vorig jaar en ik draag hem nog steeds ontzettend graag. Hij zit heel erg fijn en is echt overal mee te combineren. De rok die ik draag is een lange, corduroy rok in een roestbruine kleur. Tijdens een vriendinnenweekendje in Eindhoven heb ik deze gekocht bij Primark voor serieus € 12,- Goede deal, vind je niet?

Het lookje style ik af met een zwart riempje, een stippenpanty en mijn chelseaboots van Tamaris. Verder draag ik gouden sieraden zoals mijn sterretjesoorbellen van My Jewelley en mijn meshhorloge van Cluse. Ik draag mijn haar in een half-updo met een knotje en ik merk dat dit op dit moment mijn go to lookje is wat betreft mijn haar.

Details

Dit was hem, mijn OOTD Long Corduroy Skirt! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: