fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Unboxing Luxe Mystery Box van Box Surprises

Unboxing Luxe Mystery Box van Box Surprises
Iedere week krijg ik heel wat aanvragen tot samenwerkingen in mijn mailbox. Voor de een voel ik wel wat en voor de andere niet. Ik ontving laatst ook een mailtje van Jamie, van Box Surprises, en die trok gelijk mijn aandacht. Ze is een jonge ondernemer (21 jaar) en aangezien ik zelf ook een jonge ondernemer ben (girls support girls) vond ik het ontzettend leuk om de samenwerking aan te gaan. Ze vroeg me of ik het leuk vond om de Luxe Mystery Box te ontvangen en daar heb ik ‘Ja’ op gezegd. Ben jij benieuwd naar haar bedrijf en naar deze Unboxing Luxe Mystery Box van Box Surprises? Lees zeker mee!

Unboxing Luxe Mystery Box van Box Surprises

Some it’s better to think inside the box
Box Surprises is een bedrijf dat verschillende mystery boxen aanbiedt voor vrouwen en sinds kort ook 1 voor mannen. Deze boxen voor vrouwen zijn gevuld met o.a. sieraden, haaraccessoires, tassen, sjaals, interieur items en andere leuke goodies. Alle producten in de mystery boxen zijn feestelijk ingepakt, zodat het echt een feestje is om de box uit te pakken. Sounds great! We gaan gelijk door naar de unboxing!
Unboxing Luxe Mystery Box van Box Surprises
Unboxing Luxe Mystery Box van Box Surprises
De box is een grote, witte box met hierop een sticker ‘Especially for you’! Zodra je de box openmaakt tref je een doos vol met cadeautjes aan. Dit ziet er echt heel erg leuk uit! Geheel in dezelfde style tref ik een briefje aan met ‘Mystery Solved’ en de tekst ‘Veel plezier met uitpakken!’ Hier achterop heeft Jamie nog een persoonlijk berichtje geschreven. Tof! Eens kijken wat er allemaal in zit.
Dit zijn alle items in de box. Even op een rijtje:
 • Geurkaars
 • Beige clutch + Scrunchie
 • Ketting
 • Oorbellen
 • Paraplu
 • Toilettas

Is dat geen leuke box? Ik ben er zeker door verrast. Het eerste wat ik in de box zag was de geurkaars van Aromabotanical. Het is in de geur Pear & Ginger en de geur is echt ontzettend lekker. Diezelfde avond heb ik hem, in onze woonkamer, direct aangestoken.

Daarna viste ik de beige clutch met bijpassende velvet scrunchie uit de box. Hier ben ik echt heel erg blij mee aangezien ik de laatste tijd heel wat beige items aan mijn kledingstash heb toegevoegd. Ik heb heel veel clutches in verschillende kleuren, vormen en maten maar zoiets als dit heb ik absoluut nog niet. Dat komt heel goed uit! En een velvet beige scrunchie ook niet dus daar ben ik ook erg blij mee.

Vervolgens trof ik, in twee schattige zakjes, twee sieraden aan. Namelijk een zilveren ketting met een blauw/grijs steentje en een setje zilveren oorbellen. Beide sieraden heb ik al op heel veel sites voorbij zien komen en zijn op dit moment absoluut on trend. Ik had deze beide nog niet en vind ze super leuk. Het past goed bij mijn style en ik ga ze zeker dragen.

Aangezien het in februari niets anders heeft gedaan dan regenen en stormen vind ik de keuze van een paraplu een slimme. Nu ga ik eigenlijk overal met de auto naartoe en grijp ik eigenlijk altijd mis qua paraplu’s. Super handig dus dat ik er nu eentje heb die gewoon in mijn tas past. Het paarse kleurtje met het luipaardprintje maakt deze toch wel extra leuk. Handig! Ik kan hem zeker gebruiken.

Als laatste zit er een toilettasje in met een tropische print en een zwarte pompom. Op zich natuurlijk een item dat ‘altijd wel van pas komt’. Toch heb ik al ontelbaar veel van deze tasjes en is hij voor mij helaas overbodig. Wat mij betreft had deze er niet perse in hoeven zitten maar ik snap de keuze zeker wel. Ik ga er gewoon iemand anders blij mee maken, geen punt.

Kortingscode

Ik vind het heel leuk om eens kennis te maken met Box Surprises. Wil jij dit ook? Dan heb ik een hele leuke kortingscode voor je. Met de code ‘Lindsey10’ ontvang jij 10% korting op een box. Dit is natuurlijk een mega leuke box om jezelf cadeau te doen maar zeker ook iemand anders. Ga jij de kortingscode gebruiken en voor het eerst een box bestellen? Let’s go! 

Je koopt de Luxe Mystery Box voor € 33,50 bij Box Surprises. (Met de code ‘Lindsey10’ betaal je nog maar €30,45)

Dit was ‘m, de Unboxing Luxe Mystery Box van Box Surprises. Hoe vind jij deze Box Surprises? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

5 Reacties

 1. 16 maart 2020 / 17:51

  Wat een leuke items!

 2. 12 maart 2020 / 08:11

  Het idee vind ik ontzettend leuk, alleen is zo’n box wel lastig. Ik ben best specifiek qua wat ik leuk vind qua sieraden en accessoires, dus in deze box zou er niets voor mij bij zitten. Ik ben wel benieuwd naar de prijs ook inderdaad! 🙂

  • 16 maart 2020 / 15:13

   Hé Kelly, thanks voor je reactie. Excuus, er was iets mis gegaan met de upload en ik zat in het buitenland. Vandaar dat het artikel even tijdelijk online is gegaan. Bij deze staat hij weer goed online x

 3. Lindsy
  12 maart 2020 / 07:12

  Wat weinig informatir staat er in dit stukje.
  Wat heb je aan producten gekregen? Wat kost zo’n pakket? Website? Andere info?

  • 16 maart 2020 / 12:59

   Sorry, er was iets verkeerd gegaan met de upload., Het artikel staat nu juist online x