fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Mijn blog bestaat vandaag 5 jaar!

Mijn blog bestaat vandaag 5 jaar!

Yes! Het is vandaag een klein feestje, mijn blog staat vandaag 5 jaar! Op 21 maart 2015 kwam mijn allereerste review online waarin ik uitgebreid schreef over een palette van Catrice. Ik weet nog dat ik ongelofelijk lang bezig ben geweest met deze review en ik uiteindelijk ontzettend zenuwachtig was om hem online te plaatsen. Het duurde even maar na een paar artikelen werd ik steeds een stukje zekerder op mijn blog en begon ik het aan mensen om mij heen te vertellen. Inmiddels zijn we natuurlijk 5 jaar verder, staan er ontelbaar veel artikelen online en is mijn blog echt uitgegroeid tot iets wat ik absoluut niet had verwacht. Ik kan dan ook oprecht zeggen dat het begonnen is als idee, een hobby werd maar inmiddels 100% een passie is geworden.

Fun fact

  • Er staan inmiddels 1510 artikelen op mijn blog
  • In totaal heb ik 14133 ontzettend lieve reacties van jullie mogen ontvangen

Daarnaast heb ik sinds 2019 ook op instagram helemaal de smaak te pakken dus vergeet me ook hier zeker niet te volgen.

We zitten natuurlijk allemaal op het moment nogal in een onzekere situatie in Nederland maar ik weet één ding zeker, hier drink ik vanavond lekker een glaasje wijn op.

Uiteraard wil ik jullie, bij deze, allemaal ontzettend bedanken. Jij/jullie die mijn blog dagelijks lezen, een leuke reactie achterlaten en die voor mij het bloggen nog zoveel leuker maken dan het al is. Thank you soooo much!! Ik hoop dat ik nog heel wat jaartjes met zoveel passie en plezier aan mijn stukje internet mag werken X 

Hoe lang volg jij mijn blog al? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. sabrina
    9 april 2020 / 14:48

    Gefeliciteerd! Ben een beetje laat maar toch erg gemeend!
    Ik volg je denk ik vanaf ongeveer het begin!